Genuina bröllopsbilder som skapar minnen för livet

Du har planerat länge och den stora dagen närmar sig med stormsteg. Du ska lova din partner evig kärlek, hur coolt är inte det?! Jag, Lotta, jobbar mycket för att få er avslappnade framför kameran och att ta bilder med riktig och äkta kärlek.

Det handlar både om att vara en fluga på väggen men också mitt i smeten och vara på rätt ställe när det händer för att fånga era speciella ögonblick under dagen.

Jag är en hopplös romantiker och det kommer att lysa igenom i era bilder. Ni köper inte bara "några bilder", ni investerar i ert minne.

 

Utvalda bröllopsberättelser

Om Lotta

Optimistisk som få och ser något positivt i allt. Uppväxt i Ängelholm i Skåne men bor numera i Helsingborg. Har jobbat som fotograf sedan augusti 2011 och har ett 50-tal bröllop i bagaget.

När jag fotar bröllop får jag ofta nypa mig i armen och påminna mig själv om att det är mitt jobb att vara en del av en av de viktigaste dagarna i människors liv, det är verkligen ett privilegium. Jag är en hopplös romantiker vilket återspeglas i mina foton.

Jag brinner för avslappnade bröllopbilder som känns genuina och naturliga - bilder som skapar minnen för livet. För mig är det viktigt att få mina brudpar att slappna av framför kameran och försöker att nå fram dit genom glädje och "bus" under fotograferingen.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni är upp över öronen förälskade i varandra och gillar att pussas och kramas

- Ni gillar romantiska bilder där skratt varvas med allvarligare uttryck

- Ni värdesätter de små detaljerna och ert bröllop går i bohemisk stil

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål under dagen

Sagt om Lotta

"Lotta har hela tiden varit väldigt lätt att ha kontakt med. Fotograferingen kändes  väldigt enkel och avslappnad. Vi är väldigt nöjda med bilderna.
Vi har många foton som passar till att hänga upp på väggen men också många med de där små sakerna som värmer hjärtat."

- Denise & Fredrik Kling

Boka

Längst ner på denna sidan fyller ni i en bokningsförfrågan. Jag svarar oftast er inom 24 timmar (på vardagar). Har jag ert datum ledigt så bokar vi in ett möte (eller videosamtal) och går igenom detaljer, förväntningar och hur allt funkar. Känns allt bra så skriver vi ett bröllopsavtal samt att ni betalar en bokningsavgift på 30% av totalpriset. 

Fotografering

I början av er bröllopsvecka så hörs vi av och checkar läget med exakta tider och platser. 

Er fotografering är lättsam vilket gör att era känslor för varandra kommer fram på ett naturligt sätt. Under förberedelserna, vigseln, mingel och middag så finns jag med för att fånga de små ögonblicken för att ni ska kunna minnas er dag i många år framöver. 

Efter bröllopet

4-6 veckor efter bröllopet (oftast fortare) får ni levererat era bröllopsbilder. I bröllopsfotograferingen så ingår de digitala bilderna. Vill ni så får ni gärna komma på en bildvisning i studion för att kika på olika produkter. 
Jag erbjuder högkvalitativa produkter och guidar er gärna till de som passar er och ert hem bäst. 

Vad kul att ni funderar på att ha med mig på er stora dag. Första steget till er bokning är såklart genom att kontakta mig. Fyll i formuläret här nere på sidan svarar jag er så fort jag kan, oftast inom 24 timmar på vardagar.

När jag har skickat över mer information till er så håller jag ert datum till er i 10 dagar.

Kolla även i fliken "Lediga lördagar" om just ert datum är ledigt.
Jag träffar er gärna för ett möte i min studio i Kattarp, Helsingborg. Finns inte möjlighet till det p.g.a. geografiskt avstånd så funkar det också bra med ett videosamtal.

Under detta möte går vi igenom lite hur ni tänkt och vad ni har för önskemål. Jag berättar också om hur jag jobbar och hjälper er att utforma ett paket eller tidlösning som passar er bäst.
Efter fotograferingen
Ca 1 vecka efter ert bröllops så får ni en tjuvtitt på 5-10 bilder från er stora dag. Leverans av övriga bilder är 3-6 veckor.

I alla fotograferingar så erbjuds även en bildvisning i studion i Kattarp efter bröllopet. Här får ni hjälp och guidning till eventuella tackkort, bröllopsalbum, tavlor m.m.

Back-up
Jag sparar era bilder i 1 år från bröllopsdagen.
Hur många bilder tar du?
Ca 50-70 färdiga och utvalda bilder blir det per fototimme.

När levereras bilderna?
Digitala bilder levereras 3-6 veckor efter er bröllopsdag.

Hur levereras bilderna?
Digitala bilder levereras både via en länk på mail samt ett USB-minne. Jag erbjuder även underbara fine-art printar och kvalitativa bröllopsalbum, fråga mig så berättar jag mer.

Vad kostar det att anlita dig?
Fullständig prislista finns lite längre ner på sidan, jag hjälper er gärna att utforma ett paket eller tidsplan som funkar för just er.

Vad händer om du blir sjuk?
Jag är med i ett stort nätverk av bröllopsfotografer och har kollegor som kan hoppa in i mitt ställe. Självklart får ni tillbaka allt ni har betalt till mig om jag inte kan utföra fotograferingen.

Hur funkar det med betalning och avtal?
I samband med att ni bokar så skickar jag en faktura på 30% av totalpriset av er bröllopsfotografering. Resterande 70% betalas senast 2 veckor innan bröllopet. Jag skriver avtal med alla mina bröllopskunder där alla detaljer tas upp, bl.a. bokad tid, pris, bildanvändning, leverans m.m.
Följande lördagar är fortfarande lediga under säsongen 2018 (Gäller högsäsong maj-september, dagar utanför dessa månader kan fortfarande vara lediga):

Maj: 12, 26
Juni: 2, 16, 30
Juli: 7, 14, 21, 28
Augusti: 4, 11, 25
September:
8, 15, 22, 29

Uppdaterad 22/3-18

Sagt om Lotta

"Under vår bröllopsdag hade vi privilegiet att fotograferas av Lotta. Så härliga minnen och magiska bilder. Tack!"

- Elin & Andreas

Priser - Bröllop

Detta ingår alltid

- Möte (eller videosamtal) innan bröllopet för att prata igenom detaljer och förväntningar
- Fotografering på er bröllopsdag under de antal timmar ni väljer
- Alla de bästa bilderna (ca 50-70/fototimme) digitalt, både högupplöst och lågupplöst
- Grundläggande redigering (exponering, hudtoner, färger, kontrast m.m.) på alla bilder som levereras till er
- Bildspel med musik och de bästa bilderna från er dag (se exempel här)
- Lay-out på album och/eller tackkort utan extra kostnad
- Personlig service efter bröllopet för att välja de produkter som passar era bilder bäst

Priser 2018

2-3 h: 3100 kr/h
3,5-5 h: 2900 kr/h
5,5-7,5 h: 2700 kr/h
8 h och uppåt: 2500 kr/h

Minsta bokningsbara tid är 2 timmar. Körersättning tillkommer med 40 kr/mil T/R Kattarp (Helsingborg).

Vad är skillnaden mellan hög- och lågupplösta bilder?

Högupplösta bilder: Stora filer som det finns möjlighet för er själva att göra stora framkallnigar av, upp till 70x100 cm. Dessa går såklart också att använda digitalt.
Lågupplösta bilder: Mindre filer som är speciellt anpassade för att användas digitalt. I t.ex. sociala medier, dator eller mobil. Framkallningar kan göras upp till 13x18 cm.

Bokningsförfrågan

Skicka!