Bröllop

Minnen för livet

Genuina bröllopsbilder som skapar minnen för livet

Du har planerat länge och den stora dagen närmar sig med stormsteg. Du ska lova din partner evig kärlek, hur coolt är inte det?! Jag, Lotta, jobbar mycket för att få er avslappnade framför kameran och att ta bilder med riktig och äkta kärlek.

Det handlar både om att vara en fluga på väggen men också mitt i smeten och vara på rätt ställe när det händer för att fånga era ögonblick under dagen.

Jag är en hopplös romantiker och det kommer att lysa igenom i era bilder. Ni köper inte bara "några bilder", ni investerar i ert minne.

 

Utvalda bröllopsberättelser

Om Lotta

Optimistisk som få och ser något positivt i allt. Uppväxt i Ängelholm i Skåne men bor numera i Helsingborg. Har jobbat som fotograf sedan augusti 2011 och har ett 50-tal bröllop i bagaget.

När jag fotar bröllop får jag ofta nypa mig i armen och påminna mig själv om att det är mitt jobb att vara en del av en av de viktigaste dagarna i människors liv, det är verkligen ett privilegium. Jag är en hopplös romantiker vilket återspeglas i mina foton.

Jag brinner för avslappnade bröllopbilder som känns genuina och naturliga - bilder som skapar minnen för livet. För mig är det viktigt att få mina brudpar att slappna av framför kameran och försöker att nå fram dit genom glädje och "bus" under fotograferingen.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni är upp över öronen förälskade i varandra och gillar att pussas och kramas

- Ni gillar romantiska bilder där skratt varvas med allvarligare uttryck

- Ni värdesätter de små detaljerna och ert bröllop går i bohemisk stil

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål under dagen

Galleri

Här är några utvalda favoriter, fler bilder finns att se under "Portfolio" i menyn.

"Lotta har hela tiden varit väldigt lätt att ha kontakt med. Fotograferingen kändes  väldigt enkel och avslappnad och på vigseln kan jag knappt minnas att jag såg henne om jag ska vara ärlig. Vi är väldigt nöjda med bilderna. Dels så fick hon många fina bilder på oss och bilder på sånt man vill minnas under dagen och de där familjebilderna vi kom överens om men främst så förmedlar bilderna precis den där pirriga lyckliga känslan som vi hade den dagen. Vi har många foton som passar till att hänga upp på väggen men också många med de där små sakerna som värmer hjärtat, när vår son pillar på en pärla i klänningen och när vi kramas med vänner och familj."

- Denise & Fredrik Kling, bröllop 2016

Information

Allt du behöver veta

Hur många bilder tar du?
Ca 50-70 färdiga och utvalda bilder blir det per fototimme.

När levereras bilderna?
Digitala bilder levereras 3-6 veckor efter er bröllopsdag.

Hur levereras bilderna?
Digitala bilder levereras både via en länk på mail samt ett USB-minne. Jag erbjuder även underbara fine-art printar och kvalitativa bröllopsalbum, fråga mig så berättar jag mer.

Vad kostar det att anlita dig?
Fullständig prislista finns lite längre ner på sidan, jag hjälper er gärna att utforma ett paket eller tidsplan som funkar för just er.

Vad använder du för utrustning?
Min huvudkamera är en Nikon D750. Jag har även en rad av olika objektiv för att fånga er dag på bästa sätt. I kameraväskan finns också massor av minneskort, extra batterier och en reservkamera.

Vad händer om du blir sjuk?
Jag är med i ett stort nätverk av bröllopsfotografer och har kollegor som kan hoppa in i mitt ställe. Självklart får ni tillbaka allt ni har betalt till mig om jag inte kan utföra fotograferingen.

Vad kul att ni funderar på att ha med mig på er stora dag. Första steget till er bokning är såklart genom att kontakta mig. Antingen i formuläret som finns längst ner på denna sidan eller via mail till lotta@studiokontrast.se.

När jag har skickat över mer information till er så håller jag ert datum till er i 10 dagar.

Kolla även i fliken "Lediga lördagar" om just ert datum är ledigt.
Jag träffar er gärna för ett möte i min studio i Kattarp, Helsingborg. Finns inte möjlighet till det p.g.a. geografiskt avstånd så funkar det också bra med ett videosamtal.

Under detta möte går vi igenom lite hur ni tänkt och vad ni har för önskemål. Jag berättar också om hur jag jobbar och hjälper er att utforma ett paket eller tidlösning som passar er bäst.
Bokning
I samband med att ni bokar så skickar jag en faktura på 30% av totalpriset av er bröllopsfotografering. Resterande 70% betalas senast 2 veckor innan bröllopet.

Avtal
Jag skriver avtal med alla mina bröllopskunder där alla detaljer tas upp, bl.a. bokad tid, pris, bildanvändning, leverans m.m.
Efter fotograferingen
Ca 1 vecka efter ert bröllops så får ni en tjuvtitt på 5-10 bilder från er stora dag. Leverans av övriga bilder är 3-6 veckor.

I alla fotograferingar så erbjuds även en bildvisning i studion i Kattarp efter bröllopet. Här får ni hjälp och guidning till eventuella tackkort, bröllopsalbum, tavlor m.m.

Back-up
Jag sparar era bilder i 1 år från bröllopsdagen.
Följande lördagar är fortfarande lediga under säsongen 2018 (Gäller högsäsong maj-september, dagar utanför dessa månader kan fortfarande vara lediga):

Maj: 12, 26
Juni: 2, 23, 30
Juli: 7, 14, 21, 28
Augusti: 4, 11, 25
September:
8, 15, 22, 29

Uppdaterad 14/10-17

Priser - Bröllop

Detta ingår alltid

- Möte (eller videosamtal) innan bröllopet för att prata igenom detaljer och förväntningar
- Fotografering på er bröllopsdag under de antal timmar ni väljer
- Alla de bästa bilderna (ca 50-70/fototimme) digitalt, både högupplöst och lågupplöst
- Grundläggande redigering (exponering, hudtoner, färger, kontrast m.m.) på alla bilder som levereras till er
- Bildspel med musik och de bästa bilderna från er dag (se exempel här)
- Om ni önskar så hjälper jag er med lay-out på album och/eller tackkort utan extra kostnad
- Personlig service efter bröllopet för att välja de produkter som passar era bilder bäst

Priser 2018

2-3 h: 3100 kr/h
3,5-5 h: 2900 kr/h
5,5-7,5 h: 2700 kr/h
8 h och uppåt: 2500 kr/h

Minsta bokningsbara tid är 2 timmar. Körersättning tillkommer med 40 kr/mil T/R Kattarp (Helsingborg).

Vad är skillnaden mellan hög- och lågupplösta bilder?

Högupplösta bilder: Stora filer som det finns möjlighet för er själva att göra stora framkallnigar av, upp till 70x100 cm. Dessa går såklart också att använda digitalt.
Lågupplösta bilder: Mindre filer som är speciellt anpassade för att användas digitalt. I t.ex. sociala medier, dator eller mobil. Framkallningar kan göras upp till 13x18 cm.

Bokningsförfrågan

Skicka!