Lilla Jag - Minimalistisk bebisfotografering

Tidlösa, avskalade och tokvackra porträtt av din bebis

Jag älskar barn och är specialiserad på att fotografera dem från nyfödd upp till 15 månader. 

Lilla Jag passar bebisar mellan ca 2-9 månader.
En "Lilla Jag"-fotografering är fokuserad på att din bebis ska få en mysig och rolig upplevelse. För dig som vill ha bilder där din lilla älskling verkligen är i centrum. Det är en avskalad fotografering med enkel rekvisita. Hela fotograferingen görs i en mjuk och ljust bäddad säng. 

Detta är för att skapa bilder som blir tidlösa, som kommer vara lika vackra nu som när ditt barn blir vuxet. Något för dig att njuta av nu, men även för honom eller henne att titta tillbaka på sen... och kanske visa för sina egna barn. 

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån. 

Jag kommer att passa er extra bra om:

- DU vill ha en hel upplevelse kring fotograferingen och få superb service hela vägen från första kontakt till leverans. 

- Du gillar genuina uttryck hos ditt barn och foton med avskalad design för att skapa tidlösa bilder. 

- Du vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Studion

Den stora fotostudion ligger i Kattarp, mitt emellan Ängelholm och Helsingborg med gott om parkeringsmöjligheter utanför. 

I det f.d. församlingshemmet finns nu studio som är speciellt anpassad för barnfotografering med flera olika bakgunder och charmig rekvisita i form av vacka trälådor, korgar, små bänkar m.m.

Under din fotografering finns också ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna som blir extra bra på bild. 

Det är också hit som du kommer på ditt bildvisningsmöte ca 1-2 vekor efter fotograferingen för att välja ut dina favoritbilder. 

Boka

Längst ner på denna sidan fyller du i en bokningsförfrågan. Jag svarar dig inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider för en fotografering. När vi hittat en tid som passar så går vi igenom alla detaljer inför fotograferingen och eventuella önskemål. 

I samband med bokning betalas också en bokningsfaktura på 795 kr för att garantera er tid, detta belopp dras sedan av från slutfakturan efter fotograferingen. 

Fotograferingen

Fotograferingen sker i studion i Kattarp mellan Ängelholm och Helsingborg. Då har jag förberett den mjuka sängen för din bebis att fotas i.

Oavsett om ditt barn är en tuffing eller blygis så möter jag honom eller henne på deras nivå. Fotograferingen är lättsam och rolig och är hela tiden fokuserad på en trygg upplevelse för både ditt barn och dig som förälder. 

Vi varierar mellan bilder med din bebis på mage, rygg, sittande m.m. (självklart beroende på hur långt i utveckligen hen kommit). 

Efter fotograferingen

Ca 1-2 veckor efter er fotografering så är ni välkomna tillbaka till studion för ett bildvisningsmöte. Då får ni se ett vackert bildspel som jag har skapat av era bilder och ni lägger er beställning. Ni får titta och känna på olika produkter och jag guidar er för att hitta vad som passar just ert hem bäst. 

Jag erbjuder några av de bästa produkterna som finns på marknaden, skapade för att vara lika fina i generationer. Beroende på vad du beställer så finns det att hämta efter 1-4 veckor. 

Film + Foto = superduperfint!

Under din fotografering så filmas även rörliga klipp. Dessa sätts sedan ihop med stillbilderna i ett vackert bildspel. I paketet så ingår denna film (och finns som tillval till "Endast fotografering"-alternativet) som är på ca 1-1,5 minut!

Priser

Endast fotografering

- Fotografering ca 30 min

795 kr

Produkter och/eller digitala bilder köpes separat under din bildvisning. 

Lilla Jag-paketet

- Fotografering ca 30 minuter
- Highlightfilm, bildspel med foton/video, 1-1,5 min
- 5 st högupplösta digitala bilder 
- Kollageram 46x46 cm inkl. 4 st foton

5.900 kr

Värde 7.485 kr. 
Extra digitala bilder och/eller produkter (utöver vad som ingår) kan väljas till under din bildvisning. 

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val för att hitta något som passar just DITT hem extra bra. 

Bokningsförfrågan

Skicka!