Bebisfotografering med mjölkbad

Har du en fantastisk liten minimänniska hemma?

Jag älskar bebisar och är specialiserad på att fotografera barn från nyfödd upp till 15 månader. 
En bebisfotografering är bäst att göra när din bebis är mellan 6-9 månader. Då sitter de ofta själv utan stöd vilket leder till varierande och magiska bilder som blir till minnen för livet. 
Kombinera dessutom dina klassiska bebisporträtt med en busig avslutning med mjölkbad. Det är en rolig upplevelse för både dig som föräldrer men även för ditt barn som får plaska och samtidigt skapa naturliga och äkta ögonblick på bild. 

Om Lotta

Glad och positiv och försöker alltid att se möjligheter i allt. Uppväxt i Ängelholm i Skåne men bor numera i Helsingborg. Har jobbat som fotograf sedan augusti 2011 och har hundratals barn- och familjefotograferingar i bagaget.

Jag älskar barns sätt att vara naturliga och precis som de är, och det är det jag vill fånga på bild. Att ni som föräldrar verkligen ska känna att tiden bevaras för alltid i fotona. 

Jag brinner för avslappnade barnfoton som känns genuina och naturliga - bilder som skapar minnen för livet. För mig är det viktigt att få barnen att slappna av framför kameran och försöker att nå dit genom glädje och bus under fotograferingen.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill ha en hel upplevelse kring fotograferingen och få superb service hela vägen från första kontakt till leverans. 

- Ni gillar genuina bilder på ditt barn med vackra blommor som rekvisita och avskalad design för att skapa tidlösa bilder. 

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Sagt om Lotta

"Mjölkbadfotograferingen vad väldigt rolig! Det blev lite kladdigare än vi förväntat oss då sonen plaskade mycket, men detta löste Lotta snabbt.

Studion är otroligt mysig med fantastiska inredningsdetaljer och Lotta är en skicklig fotograf som är otroligt noggrann och väldigt trygg i sin yrkesroll."

- Josefin Hägg

Se tidigare fotograferingar

Studion

Den stora fotostudion ligger i Kattarp, mitt emellan Ängelholm och Helsingborg med gott om parkeringsmöjligheter utanför. 

I det f.d. församlingshemmet finns nu studio som är speciellt anpassad för barnfotografering med flera olika bakgunder och charmig rekvisita i form av vacka trälådor, korgar, små bänkar m.m.

Under din fotografering finns också ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna som blir lite extra bra på bild. 

Det är också hit som du kommer på ditt bildvisningsmöte ca 1-2 vekor efter fotograferingen för att välja ut dina favoritbilder. 

Sagt om Lotta

"Vi är väldigt nöjda med fotograferingen av vår gosse! Fick bra med information innan, under och efter fotograferingen. Stort tålamod med busiga barn! Vi har fått se en sneakpeek och bilderna ser fantastiska ut!"

- Lina Norrbacka

Boka

Längst ner på denna sidan fyller du i en bokningsförfrågan. Jag svarar dig inom 2 arbetsdagar med förslag på datum och tider för en fotografering. När vi hittat en tid som passar så går vi igenom alla detaljer inför fotograferingen och önskemål om tema eller färger.

I samband med bokning betalas också en bokningsfaktura på 2000 kr för att garantera er tid, detta belopp dras sedan av från slutfakturan efter fotograferingen. 

Fotograferingen

Fotograferingen sker i studion i Kattarp mellan Ängelholm och Helsingborg. Då har jag förberett efter era önskemål och blommor och krans finns på plats.

Oavsett om ditt barn är en tuffing eller blygis så möter jag honom eller henne på deras nivå. Fotograferingen är lättsam och rolig och är hela tiden fokuserad på en trygg upplevelse för både ditt barn och dig som förälder. 

Vi startar med "vanliga" bebisporträtt för att sedan avsluta med mjölkbad. Fotograferingen tar ca 1 timme.  

Efter fotograferingen

Ca 1-2 veckor efter er fotografering så är ni välkomna tillbaka till studion för ett bildvisningsmöte. Då får ni se ett vackert bildspel som jag har skapat av era bilder och ni har möjlighet att lägga er beställning. Ni får titta och känna på olika produkter och jag guidar er för att hitta vad som passar just ert hem bäst. 

Jag erbjuder några av de bästa produkterna som finns på marknaden, skapade för att vara lika fina i generationer. Beroende på vad du beställer så finns det att hämta efter 1-4 veckor. 

Information mjölkbads- och bebisfotografering

BOKA DIN FOTOGRAFERING
Är ni intresserade av att boka in en mjölkbads- och bebisfotografering? Yay, vad roligt!

Längst ner på denna sidan fyller ni i en bokningsförfrågan med era uppgifter. Jag svarar er oftast inom 2 arbetsdagar. Då skickar jag över mer information via mail och väljer ni att boka så får ni svara på era tankar och önskemål om blommor/tema m.m. så att era bilder blir precis som ni har tänkt er.

VÄNTETID
Jag lägger ner mycket tid per kund för att erbjuda allra högsta service och blir därför uppbokad långt innan. Tänk därför på att boka in er fotografering i så god tid som möjligt. En bebisfotografering görs helst mellan att barnet är 6-9 månader. Väntetiden kan variera mellan 2-6 veckor beroende på när på året det är.

PLATS
Fotograferingen sker i studion ligger i Kattarp, mellan Ängelholm och Helsingborg. Studion är speciellt anpassad för just barnfoto och har väldigt goda förutsättningarna för att skapa fantastiska bilder till er.

Det finns goda parkeringsmöjligheter precis utanför och det finns även ramp upp i huset om du vill ta med barnvagnen in.
I din mjölkbadsfotografering så ingår det levande blommor som rekvisita samt en matchande huvudkrans.

KRANS
Kransen görs av min duktiga samarbetspartner Kullafloristen. Den anpassas efter övrig rekvisita och blommor för att skapa en vacker röd tråd genom hela fotograferingen.BLOMMOR SOM REKVISITA
Levande blommor är ju så fint, eller hur? De används ven som rekvisita under första delen av fotograferingen under de "vanliga" bilderna och även under bad-delen, både runt om baljan och i själva badet. Det går också jättebra att använda frukt som rekvisita. Jordgubbar och citrusfrukter blir extra bra!

BALJA
Till badet så finns det 4 olika badbaljor att välja på, 2 st i emalj och 2 st i zink, vilken är din favorit?

VILKA KLÄDER SKA VI VÄLJA?
Försök att undvika kläder med starka färger. Ljusa pastell- och naturfärger funkar bättre då de inte tar fokus från ert barn. Undvik också kläder med stora tryck och mönster, det blir ofta inte så bra vid en eventuell förstoring. Ta gärna med ett par ombyten av kläder, både för variationen men även om det skulle hända någon "olycka".

LÅNA NÅGOT
Det finns ett mindre utbud av kläder och accessoarer till utlåning i studion.

BESTÄLLNINGSMÖTE
1-2 veckor efter er fotografering är ni välkomna tillbaka till studion för ett beställningsmöte med bildvisning. Till detta möte har jag satt ihop ett vackert bildspel med musik med era bilder. Självklart så guidar jag er igenom besluten för att hitta något som passar perfekt för just er och ert hem.

KVALITETSPRODUKTER
Ni får möjlighet att titta och känna på olika produkter och ni väljer vad som passar er stil och hem bäst. I sortimentet finns både fina lösningar för tavlor på väggen och även vackra album. Produkterna är från några av de absolut bästa leverantörerna på marknaden för att de ska hålla högsta kvalité som ni kan njuta av i många generationer.SKAPA ER KOLLEKTION
Ni väljer själva er kollektion, genom några enkla steg, för att skapa er drömbeställning. Mer info om detta får ni i samband med bokning och självklart under beställningsmötet.
♥ När behöver vi boka?
Jag tar bara emot ett begränsat antal mjölkbadsfotograferingar i månaden och rekommenderar er att boka senast 4 veckor innan önskad tid.

♥ Hur gammal ska min bebis vara?
Mellan ca 6-9 månader. Bäst blir det om din bebis kan sitta själv utan stöd men innan han eller hon går.

♥ Hur lång tid tar det?
Fotograferingen varar ca 1 timme.

♥ Är det riktig mjölk i badet?
Ja, det är det, men inte så mycket. Ca 20% är mjölk och resten är vatten. Badet värms upp till behaglig badtemperatur på ca 35-37°. Är din bebis allergisk mot mjölk så löser vi det med något allergivänligt alternativ.

♥ Får syskon vara med?
Under den första halvan, när de vanliga bilderna tas, är syskon varmt välkomna. Under mjölkbadsdelen så är det fokus på er bebis själv.

♥ Hur många bilder blir det?
1-2 veckor efter fotograferingen så är ni välkomna på ett beställningsmöte med bildvisning i studion. Då får ni se ca 20 st varierande och redigerade foton från sessionen.

♥ Vad kostar det?
Fotograferingen kostar 1.795 kr (se allt som ingår i priset lite längre ner på denna sidan). I samband med bokning så betalar ni in detta belopp. Beställningar som görs under bildvisningen betalas innan leverans av era produkter och/eller digitala bilder.

Film + Foto = superduperfint!

Under din fotografering så filmas även rörliga klipp. Dessa sätts sedan ihop med stillbilderna i ett vackert bildspel. I fotopaketet så ingår denna film som är på ca 1-1,5 minut!

Sagt om Lotta

"Lotta är en proffsig och avslappnad fotograf som lockade fram både glimt i ögat och skratt hos min dotter under fotograferingen. Dessa lykades hon fånga perfekt i bilderna. Väldigt nöjda med hela upplevelsen!"

- Ameli Persson

Fotografering

- Fotografering ca 1 timme 
- Levande blommor och huvudkrans
- Bildspel med både rörlig video och stillbilder, ca 1-1,5 minut

Detta ingår: Förberedelser inför fotograferingen, utlåning av kläder och accesoarer, fri ombokning vid sjukdom samt bildvisning efter fotograferingen med guidning/service om era val. 

1.495 kr

(Få rabatt om du väljer det exklusiva paketet Barnets första år, läs mer här...)

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val. I paketet ingår fotoblock (se bild 2) och det finns även möjlighet för dig att komplettera med andra produtker. 

Bokningsförfrågan

Skicka!