menuclose

Stoooort släktfoto (110 pers.)

Igår fotade jag min största gruppbild någonsin, ca 110 personer!

Det var en släktträff som skulle dokumenteras, roligt. Efter tips från en tidigare kursdeltagare (tack Mona) så hade Gerd fått nys om mig som fotograf och frågade om jag var sugen på att fotografera hela släkten. Självklart var jag det:).

Efter viss oro (eller rätt så mycket från min sida i alla fall) för vädret under dagen när det regnade OCH åskade rejält så bjud kvällen på fantastiskt väder. Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att det var sommar, och det är välkommet!

Släktfotografering Deluxe!

/Fotograf Lotta Johansson
Fotograf från Ängelholm, Skåne

4 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

 • Diane Bengtsson25 april, 2012 - 09:05

  Hej!
  Ja, det kan inte ha varit lätt att organisera alla oss, men du lyckades bra!!! Proffsigt!!ReplyCancel

 • Anonym25 april, 2012 - 09:36

  Hej Lotta!! Vilket väder vi fick ! Ett tag börja jag undra hur Du skulle få till detta. Oj vad många vi var. Tack Lotta Bra jobbat. Nu vet vi var du finns. kram GerdReplyCancel

  • Fotograf Lotta Johansson25 april, 2012 - 10:00

   Ja, vi hade verkligen tur med vädret!
   Jag var också lite kluven till hur jag skulle få till det..haha, men så fina ni blev när det blev klart!

   /LottaReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse