menuclose

Barnfotografering vid Grevie Backar

Efter en inställd fotografering förra veckan p.g.a. regn så fick vi idag svar på tal och fick en varm (emellanåt svettig) barnfotografering vid Grevie Backar. Det var en tidigare kursdeltagare som hade med sina killar för fina foton, och det blev det.

Efter mycket spring i benen till en början var det tunga steg på vägen tillbaka och killarna hade absolut gjort sig förtjänta av den utlovade glassen.

Här är en liten tjuvtitt, fler bilder kommer senare.

Efter fotograferingen idag så åkte jag och min sambo också och åt en glass i Torekov, mumsigt! Säsongen första. Vi invigde även vår balkong idag med kvällsmat där – välkommen sommaren (!), vi har väntat på dig och hoppas att du stannar till mitten av november, minst :).

/Fotograf Lotta Johansson
Fotograf från Ängelholm, Skåne

2 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

 • Mona Lind Danner2 juni, 2012 - 21:49

  Tack Lotta för fantastiskt fina bilder av killarna! Dom kände nog sig lite speciella också, att få ”modella” ute i det fria. Dessa livsögonblick bär jag nu för alltid med mig med ett leende på läpparna, både inombords och inom glas och ram hemma! 🙂 Och som killarna själva sa: ”Mamma, nästa gång Lotta skall fotografera oss då skall vi ….” så det blir garanterat fler gånger!ReplyCancel

  • fotograflottajohansson3 juni, 2012 - 07:44

   Härligt att ni blev nöjda! Det var en rolig (och varm!) fotografering:).

   Jag ser fram emot nästa gång.

   Ha det gott!
   /LottaReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse