menuclose

Lille ”J”, bara 13 dagar gammal

Det var en liten supersöt pojke jag fick chansen att träffa  för några veckor sedan. Vi gjorde fotograferingen hemma hos familjen och de hade väldigt många fina miljöer och bakgrunder. Både den vita panelväggen och tegelväggen var en dröm för mig som fotograf. Vi tog också några bilder utomhus. Det var blåsigt och kallt men lille J höll ut, som den tappra modell han var, och gnällde bara lite grann.

nyfoddfotografering_rekvisita_forslov_bastad_angelholm_fotograflottajohansson_hemma_skane.jpg

P.S. Är du också intresserad av en nyföddfotografering? Rent tidsmässigt är idealet att göra fotograferingen när barnet är mellan 5 och 15 dagar. Boka gärna en preliminärtid som ligger 5 till 15 dagar efter ditt beräknade förlossningsdatum. Blir den lille pojken eller flickan för tidig eller sen så bokar vi helt enkelt om datumet, utan några extra kostnader.

/Fotograf Lotta Johansson
Fotograf i Ängelholm, Helsingborg och Skåne

2 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  • Mona Lind Danner10 augusti, 2012 - 19:06

    Vilka fantastiska bilder Lotta!!! Önskar mig nästan en till bebis… 🙂ReplyCancel

    • fotograflottajohansson11 augusti, 2012 - 07:44

      Ja, det är lätt att bli lite sugen på en bebis när man får träffa sådana här godingar:)ReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse