menuclose

Supersöta tjejtrion i studion

När min mamma flyttade nyligen så, som vanligt, hittar man ju massor av grejor som man inte visste att man hade. Det som dök upp var bland annat en stor korg. Vid det laget hade jag länge varit på jakt efter en korg men när jag såg den sa jag att den var alldeles för stor och att den kunde slängas. Dock så ändrade jag mig, det var väl någon magkänsla, och det var tur för det resulterade i denna fina bild av supersöta syskontrion som var på barnfotografering i studion i förmiddags.

Det var ovanligt snälla och duktiga flickor som satt stilla längre än vanligt på samma ställe..haha. Det resulterade i många guldkorn och jag tror allt att mamma och pappa kommer få det lite svårt att välja på bildvisningen ;-).

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Helsingborg

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse