menuclose

Agnes – 3 månader

Med så små barn som Agnes är (nästan 3 månader vid fototillfället) så är det alltid lite klurigt. Man vet inte vad som väntar, antingen är humöret bra, eller dåligt. Lilla Agnes var ovanligt tålig när mamma och pappa flytta runt henne i olika lådor, baljor och på olika filtar. Lite gnäll emellanåt men en dryg timme fick vi innan hon tyckte att det blev tråkigt och protesterade :).

Det blev några egna favoriter från denna babyfotografering och under dagens bildvisning så verkade mamma Therese och pappa Andreas också nöjda, härligt!

/Fotograf Lotta Johansson
Babyfotograf från Ängelholm, Skåne

 

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  • […] Agnes är ju bara såååå söt! Jag träffade henne redan när hon var ca 3 månader (se bilderna från den fotograferingen här), och nu kom hon tillbaka som 1-åring. Agnes valde mitt 1-årspaket där det ingår både […]ReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse