menuclose

Barnfotografering i sommarsolen

Nu ligger jag efter i bloggandet igen! Dock är det av en trevlig anledning, förra veckan var det massor av jobb, roligt jobb. Nu innan jul är det många som passar på att fotografer barn och familj, garanterat uppskattad julklapp.

Jag tänkte bjuda på bilder från en barnfotografering i somras. En varm julidag begav jag mig till Halmstad för att möta detta charmtrollet. En liten pojke på 2,5 år som måste haft myror i brallorna, för det var inte länge han var på samma ställe. Samtidigt är det väl lite det som är charmen med utomhusfotograferingar att barnen får röra sig fritt och det blir bilder med liv och rörelse.

Och visst är hans färgglada tröja underbar!

barnfotograf_utomhus_halmstad_skane_helsingborg_fotograflottajohansson.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse