menuclose

Bröllop – Mariakyrkan, Glumslövs Backar och Örenäs slott

Jag ska inte sticka under stolen med att det är svårt att slappna av på bröllopsfoton. Situationen är lite märklig när du ska ta just avslappnade och naturliga bilder med mannen/kvinnan i ditt liv, dessutom på din livs kanske viktigaste dag.

Just avslappningsmomentet var inga problem för Anna och Rikard. De verkade inte alls bry sig om att ha en kamera riktad mot sig. Det var en fantastisk rolig fotografering med mycket skratt och det gick inte att ta miste på att detta paret verkligen kände sig trygga med varandra. Tryggheten ledde till några riktigt fina och kärleksfulla bilder också där kärleken strålade!

Vigseln var i Mariakyrkan i Helsingborg. Det kan vara en av södra Sveriges mäktigaste kyrkor, det är drömmen för en bröllopsfotograf.
Porträttfotona togs vid Glumslövs backar. Vi hittade en liten ”bakgata” där det var en underbar utsikt över Öresund och fritt på folk, dock så fick vi sällskap av några hästar som bodde i hagen.
Fest (och delar av porträttfotograferingen) löpte sedan vidare på Örenäs Slott, även där med en underbar utsikt och en närapå idyllisk känsla i det fina sommarvädret.

Anna & Rikard, tack för att jag fick vara med på er stora dag. Jag önskar er all lycka och hoppas på att ni ska ha mycket glädje av era bilder i många, många år ?.

AnnaRikardblogg-1 AnnaRikardblogg-2 AnnaRikardblogg-3 AnnaRikardblogg-4 AnnaRikardblogg-5 AnnaRikardblogg-6 AnnaRikardblogg-7 AnnaRikardblogg-8 AnnaRikardblogg-9 AnnaRikardblogg-10 AnnaRikardblogg-11  AnnaRikardblogg-13 AnnaRikardblogg-14 AnnaRikardblogg-15 AnnaRikardblogg-16 AnnaRikardblogg-17 AnnaRikardblogg-18AnnaRikardblogg-12

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse