menuclose

Reklamfoto för LillaLiv Ängelholm

Hösten börjar göra sig påmind från och till. Jag som älskar sommaren jublar inte precis över det. Dock så har det varit en fantastisk sommar och efter allt så kan det ju, med lite tur, vara sensommarvarmt i 1 månad till.

Jag har haft massor med utomhusfotograferingar i sommar vilket är fantastiskt kul. De allra flesta har också lyssnat på mina råd om att fota i kvällsljus när det är som allra finast, kul! Jag vill ändå passa på att påpeka att bara för att det är höst så behöver inte utomhusfotograferingar vara uteslutet. Ta vara på de fina höstfärgerna och boka in en fotografering på din favoritplats, eller fråga mig om råd om du är osäker.

Känner ni till barnklädesaffären LillaLiv i Ängelholm? Det är en mysig liten butik på gågatan som har fantastiskt fina barnkläder. Dessutom är det superb service från bl.a. ägaren Johanna :-).
LillaLiv har barnkläder från bl.a. Ebbe, I dig denim, Livly, Mini Rodini, Geggamojja m.m.
Följ LillaLiv på Instagram, Facebook eller kika i webbshoppen.

Tidigt i somras så gjorde jag ett par fotograferingar för LillaLiv i reklamsyfte. Det blev bilder både inne och ute. Det var tålmodiga barn som pallade med flera ombyten och knasiga mammor bakom kameran…haha.

blogg Lillaliv-1 blogg Lillaliv-2 blogg Lillaliv-3 blogg Lillaliv-4 blogg Lillaliv-5 blogg Lillaliv-6 blogg Lillaliv-7 blogg Lillaliv-8 blogg Lillaliv-10 blogg Lillaliv-11 blogg Lillaliv-12 blogg Lillaliv-13 blogg Lillaliv-14

Bilderna är tagna i Butiken LillaLiv i Ängelholm samt stranden i Sibirien, som också ligger i Ängelholm.

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

2 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

 • I dig denim17 augusti, 2014 - 19:08

  Riktigt fina bilder! 🙂ReplyCancel

  • fotograflottajohansson17 augusti, 2014 - 19:13

   Tack, vad kul att ni tycker det :-).

   /LottaReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse