Vardagsbröllop vid Krapperup slott

Mer vardagsbröllop åt folket, javisst!
När Evakarin och Joakim hörde av sig och sa att de skulle gifta sig på en onsdag så höjde jag lite på ögonbrynen. Varför på en vardag istället för en lördag som är vanligast?
Sedan tänkte jag lite på det och tyckte att det var ju egentligen en toppenidé! Det är lättare att få tag på lokal, personal m.m. om det inte är en eftertraktad bröllopslördag och kanske dessutom känns lite mer avslappat mitt i veckan.

Porträtten togs vid Krapperup slott, som efter detta bröllopet har blivit lite av en fotofavorit för mig. Här finns väldigt fina gamla hus med tjusiga fasader, välklippta häckar och mysiga dammar. Alltså möjlighet till många olika miljöer på en förhållandevis liten yta. Dessutom är ju själva slottet fantastiskt fint.

När barnen Loe och Alicia dök upp trodde jag att jag skulle smälla av! Herrejösses så söta de var, i fina kläder och ögon som hade fått även den hårdaste tuffingen att smälta som smör.

Tack för att jag fick vara med på er stora dag, all lycka till er Evakarin och Joakim ?.

bloggevakarinjoakim-7bloggevakarinjoakim-1 bloggevakarinjoakim-2 bloggevakarinjoakim-3 bloggevakarinjoakim-4bloggevakarinjoakim-10 bloggevakarinjoakim-5 bloggevakarinjoakim-6bloggevakarinjoakim-11 bloggevakarinjoakim-8 bloggevakarinjoakim-9   bloggevakarinjoakim-12 bloggevakarinjoakim-13 bloggevakarinjoakim-14

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Höganäs, Ängelholm, Helsingborg, Malmö, Österlen

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  • […] fotat bröllop på Krapperup men så föll det sig så att det blev 3 st inom loppet av 9 dagar (se ett av de andra bröllopen här), och det visade sig dessutom att detta skulle bli en fotoplats bland de personliga favoriterna. […]ReplyCancel