menuclose

Familjefotografering på stranden

Det ser ut som en högsommarfotografering, men dessa bilderna är faktiskt tagna i början av september. Det kunde jag aldrig ana när vi bokade in tiden, att det skulle vara möjligt att vara klädd i shorts, gå barfota och till och med bada fötterna i det förhållandevis ljumna vattnet.

Hela min grundtanke som fotograf är inte bara att erbjuda ett bra resultat efter fotograferingen (bra bilder alltså) utan också en rolig upplevelse under tiden. Om jag får bestämma så ska det vara massor av lek och bus. Det ska vara något roligt för både barnen och de vuxna.
Denna kvällen bjöd på en fantastiskt rolig upplevelse. Många av bilderna är tagna ”i farten” och ofta blir det som allra bäst då, när man inte är beredd. Dock så fick barnen mutas med lite kex och klubbor för att sitta stilla i ett par minuter tillsammans på filten för ett syskon-/kusinfoto (under min tid som barnfotograf har jag lärt mig att mutor kanske kan vara den allra bästa vägen till bra barnbilder, framförallt om det handlar om gruppbilder…tihi).

Fotograferingen är dessutom gjord 1-2 timmar innan solnedgång. Då är ljuset som allra bäst och jag som fotograf blir helt salig! Inga kisande ögon eller hårda skuggor, mycket tacksamt framförallt vid barnfoto.

Tusen tack för en mysig och rolig fotografering familjen Fagerlund, familjen Linde och familjen Aarenstrup.

Bilderna är tagna på stranden vid Sibirien i Ängelholm.

fagerlundlindeaarenstrupblogg-8fagerlundlindeaarenstrupblogg-1 fagerlundlindeaarenstrupblogg-2fagerlundlindeaarenstrupblogg-4 fagerlundlindeaarenstrupblogg-3  fagerlundlindeaarenstrupblogg-5 fagerlundlindeaarenstrupblogg-6fagerlundlindeaarenstrupblogg-16 fagerlundlindeaarenstrupblogg-7  fagerlundlindeaarenstrupblogg-9 fagerlundlindeaarenstrupblogg-10 fagerlundlindeaarenstrupblogg-11 fagerlundlindeaarenstrupblogg-12 fagerlundlindeaarenstrupblogg-13 fagerlundlindeaarenstrupblogg-14 fagerlundlindeaarenstrupblogg-15  fagerlundlindeaarenstrupblogg-17 fagerlundlindeaarenstrupblogg-18 fagerlundlindeaarenstrupblogg-19 fagerlundlindeaarenstrupblogg-20

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse