menuclose

Charlotte & Martin – Bröllop i Helsingborg

Sommaren 2014 var ju bra, väldigt många varma soliga dagar. Dagen då Charlotte och Martin gifte sig var inget undantag. Redan när jag mötte upp bruden och tärnorna på Hotell Marina Plaza i Helsingborg var det riktigt varmt. Med lite nervositet också så öppnades fönstret så gott det gick för att få lite sommarvindar in på hotellrummet.

Med en stadig champangefrukost (inte jag alltså, utan brudpar och följe) åkte vid till Pålsjö slott för att ta porträttfotona. Jag kan vittna om, av egna erfarenheter från denna dagen, att det är inte helt lätt att smyga förbi 20 st fotbollsspelande kids med ett snyggt brudpar…haha.

Tunnelallén vid Pålsjö slott kan kanske vara en av de finaste i Sverige tycker jag. Med sällskap av ungefär en miljard flygfän så njöt vi ändå av lite skugga och en fantastisk miljö.

Vigseln ägde rum i Raus Kyrka för att sedan fortsätta festen på Dunkers Kulturhus.
Med gassande eftermiddags/kvällssol så blev de få skuggiga områdena hårdvaluta under minglet på trappan vid Dunkers. Dock så var det svårt att klaga på något en dag som den, och med DEN utsikten.

Jag vill passa på att önska all lycka till Charlotte och Martin, tack för att jag fick förtroendet att vara med och föreviga er dag ?.

CharlotteMartinBlogg-1CharlotteMartinBlogg-2CharlotteMartinBlogg-3CharlotteMartinBlogg-4CharlotteMartinBlogg-5CharlotteMartinBlogg-6CharlotteMartinBlogg-7CharlotteMartinBlogg-8CharlotteMartinBlogg-9CharlotteMartinBlogg-10CharlotteMartinBlogg-11CharlotteMartinBlogg-12CharlotteMartinBlogg-13CharlotteMartinBlogg-14CharlotteMartinBlogg-15CharlotteMartinBlogg-16CharlotteMartinBlogg-17CharlotteMartinBlogg-18CharlotteMartinBlogg-19CharlotteMartinBlogg-20CharlotteMartinBlogg-21CharlotteMartinBlogg-22CharlotteMartinBlogg-23CharlotteMartinBlogg-24CharlotteMartinBlogg-25CharlotteMartinBlogg-26

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse