menuclose

Kids of Skåne – Januari

I skrivande stund, 26 januari, är det exakt 1 år sedan jag genomförde den första Kids of Skåne-fotograferingen. Då träffade jag 3-åriga Victoria och hennes mamma i Helsingborg.

Min tanke med januari-bilden var att det skulle vara en snöig allé och en riktig vinterkänsla. Men (som jag har fått erfara under flera andra månader också under projektets gång) så blev inte alltid vädret som planerat. Dock så är det väl skånsk vinter i ett nötskal med liiiite snö.

Och Victoria, vilken kämpe va! Jag älskar att fota utomhus men nackdelen med att göra det på vintern är att det blir så mycket tjocka kläder som ”gömmer” personen bakom. Victoria gick med på att ta av jackan på några bilder och sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka, i allén vid Pålsjö slott för att hålla värmen. Det blev en förhållandevis snabb fotografering p.g.a. kylan och lite varm choklad i magen efteråt gjorde gott för henne.

Tusen tack till Victoria för ett fanatiskt jobb och tack till din familj för att ni var med i fotoprojektet.

P.S. Utställningen för Kids of Skåne hänger just nu på Riverside Hotell (Östergatan 27) i Ängelholm och kommer så att göra till minst i mitten av mars. Ta gärna en titt där.

Läs mer om Kids of Skåne här.

kidsofskanejanuariblogg-1kidsofskanejanuariblogg-5kidsofskanejanuariblogg-3kidsofskanejanuariblogg-4kidsofskanejanuariblogg-6kidsofskanejanuariblogg-2

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse