menuclose

Anders & Gunilla – Bröllop i Utvälinge/Farhult

De allra flesta bröllopen är ju på sommaren. Som brudpar förstår jag att man såklart vill ha fint väder med värme och sol, som fotograf är direkt solljus ingen favorit. Skuggorna blir väldigt ”hårda” och det är svårt att inte kisa med ögonen. Anders och Gunilla måste dock ha pratat med vädergudarna. Vi hade ett varmt väder utan någon direkt vind men det låg ett ljust molntäcke över hela himlen, perfekt fotoväder alltså!

Porträtten är tagna på en liten äng och strand som ligger mellan Utvälinge och Norra Häljaröd. Här fick vi vara helt ostörda i en fantastisk miljö. Jag är hopplöst förälskad i just ängar, där naturen har fått växa som den vill, då blir det ofta som bäst. Och på tal om att vara hopplöst förälskad, det gick inte att ta miste på Anders och Gunillas kärlek till varandra, vilket mysigt par :-).

Vi åkte sedan vidare till Farhult kyrka, där vigseln skulle hållas, för att ta några porträttbilder även där. Där bjöds det på en fin skog och ett underbart gammalt korsvirkeshus, perfekt som bakgrund.

Tusen tack Anders och Gunilla för förtroendet att föreviga er på er stora dag, all lycka framöver!

AndersGunillablogg-1AndersGunillablogg-2AndersGunillablogg-4AndersGunillablogg-5AndersGunillablogg-6AndersGunillablogg-8AndersGunillablogg-9AndersGunillablogg-10AndersGunillablogg-11AndersGunillablogg-12AndersGunillablogg-13AndersGunillablogg-14AndersGunillablogg-15AndersGunillablogg-16AndersGunillablogg-17

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse