menuclose

Kids of Skåne – Februari

Då var det februari, 3 veckor avklarade till och med och bara 1 kvar (vem det än var som kom på att årets kortaste månad skulle vara en vintermånad borde få kanelbullar varje dag!).

I februari förra året så var det dags för den andra Kids of Skåne-fotograferingen. Precis som januari-fotograferingen så var det ett ruskigt väder och även denna gång en tapper tjej, Alicia, som trotsade kylan. Jag hade ju tänkt mig snö, men tji fick jag. Det är bara att inse att snödagarna i Skåne är väldigt lätträknade, så även vintern 2014. I mitt huvud så hade jag visionen av en bild med en lång brygga. Inte kunde jag ana när idén dök upp att det skulle vara så förbaskat svårt att hitta en brygga under vintern. I stort sett alla bryggor plockas upp under vinterhalvåret. Men jag hittade en…

Fotona är tagna vid Västersjön i Hjärnarp. Det var ett par meter mellan strandkant och brygga så Alicia fick hjälp av mamma ut på bryggan för att inte få vatten i stövlarna…tihi. Precis som i resten av projektet så önskade jag en lite allvarligare ton i bilderna, så även under denna fotografering, vilket Alicia levererade med bravur!

Ett stort tack till Alicia och din familj för deltagandet i Kids of Skåne.

KidsofskaneFebruariblogg-6KidsofskaneFebruariblogg-1KidsofskaneFebruariblogg-3KidsofskaneFebruariblogg-2KidsofskaneFebruariblogg-4KidsofskaneFebruariblogg-5KidsofskaneFebruariblogg-7

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse