menuclose

Kids of Skåne – Mars

Herrejösses vad jag letade efter en björkskog för lite drygt ett år sedan. Jag hade ju bilden så klar i huvudet hur Kids of Skåne – Mars skulle se ut, men saknade rätt miljö. Efter massor av efterforskningar och tips på Facebook så hittade jag äntligen Jordkull. En björkskog mitt ute i ingenstans mellan Ekeby och Kågeröd. Där fanns rätt ställe!

Ja, då var det dags att hitta barn också. Jag gick igenom ansökningarna och fastnade direkt för Emil och Eskil, de var som klippta och skurna för bilden.
Det blev till och med lite vårsol denna dagen, kanske en av de första ”riktiga” vårdagarna 2014.

Det som är lite lustigt (kanske) är att jag sedan mars 2014 har hittat ytterligare 2 björkskogar i Skåne. En som ligger på sträckan mellan Ängelholm och Klippan och en som ligger precis innan Höganäs, från Helsingborg sett.

Är du sugen på att göra en fotografering i denna tuffa miljö? Hör av dig så berättar jag mer och vi väljer en av skogarna som passar bäst.

Tack för en fin fotografering Emil och Eskil (och mamma och pappa också såklart).

kidsofskanemars-1kidsofskanemars-2kidsofskanemars-4kidsofskanemars-6kidsofskanemars-8kidsofskanemars-3kidsofskanemars-5kidsofskanemars-7kidsofskanemars-9

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Malmö, Helsingborg, Ängelholm

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  • […] Jag har en förkärlek för björkskogar, tycker de svart-vita stammarna är så fina. Denna skog, eller större dunge är nog mer rätt ord, finns utanför Höganäs. Här träffade jag paret en sen eftermiddag, precis när solen höll på att gå ner och skapade ett superfint gul-orange mjukt ljus. Det var ett tacksamt par att fota, upp över öronen förälskade i varandra och att det var så kallt att man behövde kramas och pussas mycket gjorde ju inget. (Björkskog var också platsen när jag fotade Kids of Skåne i mars 2014, se bilderna här). […]ReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse