menuclose

Barnfotografering på stranden och i skogen

Denna fina familjen har jag följt sedan storebror låg i mammas mage. Det har varit en fin resa att se dem växa som familj.

Bilderna här nere är en fotografering från i höstas. Bilderna blev jättefina och många av har blivit personliga favoriter till mig. Fotona är tagna i Sibirien i Ängelholm som och har blivit en personlig favoritplats. Möjlighet till både strand och skog så nära är toppen. Skogen skyddar mot både blåst, lättare regn och stark sol. Dessutom blir det en fin variation i bilderna om möjlighet finns att vara på båda ställena.

Dagen för fotograferingen så klarade vi oss med bara ett par minuter från regn. Molnen hängde tunga under tiden men vädergudarna verkade vara på vår sida. Och efter allt så är ju vi fotografer hopplöst förälskade i molnigt, men uppehåll. Det blir ett fantastiskt ljus i bilderna. (Sen får såklart gärna solen lysa när bilderna är tagna…tihi).

NoreHerbertblogg-1NoreHerbertblogg-2NoreHerbertblogg-4NoreHerbertblogg-3NoreHerbertblogg-5NoreHerbertblogg-6NoreHerbertblogg-7NoreHerbertblogg-8NoreHerbertblogg-9NoreHerbertblogg-10NoreHerbertblogg-11

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse