menuclose

Kids of Skåne – April

Kids of Skåne-fotograferingen i april blev en liten bit utanför Kristianstad. Jag ville att det skulle vara bilder med vårkänsla och vad är väl vårigare än vitsippor? Framför kameran är tvillingparet Melissa och Isabella. Till en början väldigt blyga men lossnade fort. Mamma hade försökt att hålla flickorna rena eftersom dem var på plats tidigare än jag, det gick väl sådär med dessa busfröna. Dock så älskar jag smutsiga knän, det känns äkta och genuint. Barn är ju barn :-).

Tusen tack till Melissa och Isabella (med familj) för att ni ville vara med i mitt fotoprojekt Kids of Skåne!

kidsofskaneaprilblogg-1kidsofskaneaprilblogg-8kidsofskaneaprilblogg-3kidsofskaneaprilblogg-4kidsofskaneaprilblogg-2kidsofskaneaprilblogg-9kidsofskaneaprilblogg-5kidsofskaneaprilblogg-6kidsofskaneaprilblogg-7

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Kristianstad, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse