menuclose

Bus i studion med 1-åring

Det är inte helt bekvämt att stå framför kameran, framförallt som vuxen. Det var dock inget problem i detta fallet. 1-åriga Mion var på besök hos mig i studion tidigare i vår med sin mamma och pappa. Jag älskar familjebilderna eftersom de känns så äkta och kärleksfulla. Det känns som en glad familj med bus och lek även framför kameran. Ofta så resulterar asgarven i de allra bästa bilderna!

Och Mion då, vilket charmtroll! Med energi till tusen så var det klurigt att för fotografen att hänga med, men med mycket hjälp från föräldrarna och en del rekvisita för att hålla intresset uppe så blev det många guldkorn.

Mionblogg-1Mionblogg-4Mionblogg-2Mionblogg-3Mionblogg-5Mionblogg-6Mionblogg-7Mionblogg-8Mionblogg-9Mionblogg-10

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse