menuclose

Kids of Skåne – Juni

Inför Kids of Skåne i juni hade jag som tanke att göra något på midsommartemat. Jag tänkte i första hand flickor i klänning och midsommarkransar, vilket det också blev. Självklart fick lillebror också vara med på några bilder.

Fotograferingen var planerad till en sommaräng på ett annat ställe än det till slut blev. Familjen hade kört förbi denna underbara vallmoäng bara dagen innan det var dags och platsen blev ändrad i sista sekund. Och såhär med facit i hand så var det helt rätt beslut för wow, vilket ställe! Trodde knappt att det fanns sådana här blomsterängar i Sverige.

I en fantastisk solnedgång, på en fantastisk äng med fantastiska barn så blev resultatet magiskt. Dessa bilderna är, och kommer alltid att vara, ren och skär sommar för mig.

Bilderna är tagna i Tomelilla.

Tusen tack till familjen Vollmer för att ni ville vara med i mitt fotoprojekt Kids of Skåne.
Psst! Lämna gärna en kommentar längst ner om du gillar bilderna :-).

Kidsofskanejuniblogg-7Kidsofskanejuniblogg-1Kidsofskanejuniblogg-5Kidsofskanejuniblogg-4Kidsofskanejuniblogg-2Kidsofskanejuniblogg-3Kidsofskanejuniblogg-6Kidsofskanejuniblogg-8Kidsofskanejuniblogg-9Kidsofskanejuniblogg-10

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Malmö, Helsingborg, Ängelholm

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse