menuclose

Kids of Skåne – augusti

Kids of Skåne i augusti 2014 var lite extra speciellt. Hannes och lillebror Ludwig (och deras familj) är nära vänner till mig och min sambo. Det där med att fota barn som man känner kan gå på två håll. Antingen så funkar det hur bra som helst och de känner sig avslappnade, eftersom de vet vem som står bakom kameran, eller så blir de lite FÖR avslappnade och det blir bara trams och för mycket bus. I detta fallet så var det absolut alternativ nummer 1.

Jag visste tidigt att jag ville att augusti-fotograferingen skulle bli tuff, i jämförelse med juni och juli som hade varit lite mer ”gulliga”. Gärna med en lite äldre kille (i sammanhanget i 10-årsåldern). Att Hannes var som klippt och skuren för uppgiften var det inget snack om!

Hannes var fantastiskt duktig på att ta instruktioner utan att det ser tillgjort eller löjligt ut, kan det vara en blivande modellkarriär som väntar ;-)? Jag bara älskar hans coola blickar och allvarliga ton, wow!

Ludwig var egentligen inte tänkt att bli en del av Kids of Skåne men han var med under fotograferingen och det blev en del bilder på honom också. Knasigare grabb får man ju leta efter…haha. Det är en liten herre med många uttryck, minst sagt. En spexare som kom med pose efter pose framför kameran. Trots en hel del bus så har även Ludde en allvarlig sida som fastnade på ett par bilder, kan han brås på brossan, månne?

Bilderna är tagna på Kullaberg.

Tusen tack till Hannes och Ludwig (och er familj såklart) för att ni ville vara en del av Kids of Skåne ?

kidsofskaneaugustiblogg-5kidsofskaneaugustiblogg-4

kidsofskaneaugustiblogg-1kidsofskaneaugustiblogg-3kidsofskaneaugustiblogg-2kidsofskaneaugustiblogg-6kidsofskaneaugustiblogg-7kidsofskaneaugustiblogg-8kidsofskaneaugustiblogg-9kidsofskaneaugustiblogg-10kidsofskaneaugustiblogg-11

Och på Luddes order så skulle pappa Jonas också ta ett par bilder, där faktiskt fotografen också fick vara med (för ovanlighetens skull):

kidsofskaneaugustiblogg-12

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Höganäs, Ängelholm, Helsingborg, Malmö

3 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

 • Sara8 september, 2015 - 19:12

  Finaste grabbarna!!ReplyCancel

 • Anna-Lena Ahlberg9 september, 2015 - 08:22

  Så fantastiskt fina bilder på underbara barnbarn! Du är en duktig fotograf och jag gillar verkligen att du fotograferar utomhus det blir så fint ljus!
  Tack!
  Hälsa Johan
  kram
  Anna-LenaReplyCancel

  • fotograflottajohansson9 september, 2015 - 13:20

   Åhh, tack Anna-Lena!
   Vad kul att läsa så fin respons :-).

   Ha det gott!ReplyCancel

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse