menuclose

Bröllop – Krapperup Slott

Jag hade aldrig fotat bröllop på Krapperup men så föll det sig så att det blev 3 st inom loppet av 9 dagar (se ett av de andra bröllopen här), och det visade sig dessutom att detta skulle bli en fotoplats bland de personliga favoriterna. Här finns flera olika miljöer – fina fasader på husen, dammar, skog, park m.m. vilket leder till väldigt varierade bilder. Och det ÄR smidigt att vara på samma ställe under porträttfotograferingen. Att lasta sig in och ut ur bil med finkläder, bukett, tidspress o.s.v. är inte idealiskt.

Josephine och Mattias bor längre upp i landet och vi träffades för första gången bara några dagar innan bröllopet, dock var det inga problem att få personkemin att stämma. De kan dessutom har bjudit på den absolut finaste brudbukett jag någonsin skådat, wow!!

Vigseln hölls i Brunnby kyrka för att sedan åka tillbaka till Krapperup och ha festen där.

Tack för att jag fick vara med och föreviga er dag Josephine och Mattias, all lycka framöver ?!

JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-13JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-1JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-2JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-4JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-9JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-5JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-6JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-7JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-8JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-3JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-10JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-11JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-12JosephineMattiasBrollopKrapperupBlogg-16

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Höganäs, Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse