menuclose

Thorbjörn & Elisabeth – parfotografering i Magnarp

thorbjornelisabethblogg-5

Jag gillar tanken på evig kärlek (vem gör inte det). Att hitta någon att leva resten av livet med. Någon som vet allt om dig och ändå älskar dig. Det låter ju minst sagt lite klyschigt, men att alltid ha någon att komma hem till, någon att skratta och gråta med, någon man kan vara sig själv med, det är guld!

Min stora kärlek hittade jag redan som 18-åring (skulle precis fylla 19). Nu, snart 8 år senare, är jag galet tacksam för att vi träffades. Gudarna, eller ödet (eller vad det än må vara), verkade ha en plan för oss. Jag ser fram emot att bli gammal med min Johan.

Thorbjörn och Elisabeths barn hade gett dem ett presentkort på en fotografering hos mig. Vi träffades en sommarkväll i Magnarp. Det gick inte att ta miste på att dessa två var rätt för varandra!

thorbjornelisabethblogg-11thorbjornelisabethblogg-10thorbjornelisabethblogg-1thorbjornelisabethblogg-3thorbjornelisabethblogg-6thorbjornelisabethblogg-2thorbjornelisabethblogg-4thorbjornelisabethblogg-7thorbjornelisabethblogg-9thorbjornelisabethblogg-8

/Fotograf Lotta Johansson
Parfotografering Ängelholm – Parfotografering Helsingborg – Parfotografering Magnarp – Kärleksfotografering

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse