menuclose

Barn – studiofoton av Silas och Alve

Storebror Silas har jag träffat ett par gånger tidigare för fotografering. Det är verkligen en glad och genomsnäll liten grabb. Nu hade han dessutom blivit storebror till Alve och det gick inte att ta miste på att han var stolt som en tupp! Han och hans familj kommer från Svedala utanför Malmö, alltid smickrande med återkommande kunder som väljer att köra en bit för att de trivs med mig som fotograf (tack till familjen).

Det är ofta svårt under en barnfotografering att få det äldre syskonet att intressera sig av att vara med på bild med lillasyster eller lillebror, men så var det inte här. Silas ville vara med på alla bilder och var verkligen mån om att Alve hade det bra, visst lyser syskonkärleken igenom i bilderna?

Fotograferingen är gjord i studion i Kattarp (som ligger mellan Ängelholm och Helsingborg).

barnfotograf_skane_helsingborg_angelholm_malmo_studio_gomspalt_fotograflottajohansson_syskon.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse