Barnfotografering – körsbärsblomning

Jag älskar våren och när de japanska körsbärsträden blommar, så fint!

Familjen Anderström valde att ta del av mitt erbjudande om just barnfotografering bland de blommande träden som de hade sett på min Facebook-sida. Jag har träffat familjen tidigare men aldrig utomhus, och det är verkligen något speciellt med utomhusfotograferingar. Barnen har möjlighet att röra sig fritt på ett helt annat sätt än i studio vilket brukar resultera i naturliga och lekfulla bilder.

Nu längtar jag redan till nästa års blomning.
Fotograferingen är gjord i Furutorpsparken i Helsingborg.

barnfotografering_korsbarstrad_varen_barnfotograf_skane_helsingborg_angelholm_malmo_utomhus_fotograflottajohansson.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

no comments
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *