menuclose

Hemma-hos-fotografering hos familjen Hasselblad

Psst! Klicka gärna upp videon i helskärm för att få rätt känsla :-).
Har du problem att se videon här ovan? Klicka här för att öppna den i din webbläsare istället.

Åhh, dessa hemma-hos-fotograferingar har gett mersmak! Att få dokumentera livet precis som det är, då allt inte är perfekt men ändå helt underbart! Den fina interaktionen mellan föräldrar och barn men även mellan syskon blir helt annorlunda än att fotograferas i studio.

För några veckor sedan var jag hemma hos Emilia och Erik (och deras föräldrar såklart) och hängde med dem i ett par timmar. Det blev allt mellan läxläsning, Elvis-imitationer, sällskapsspel, sparkcykel till bäcken för att släppa ut grodan, fika, origami och mycket mer!

Lämna gärna en kommentar längst ner, då blir både jag och familjen glada :-).

hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad1hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad2hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad3hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad5hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad4hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad6hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad7hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad8hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad9hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad10hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad11hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad12hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad14hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad13hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad16hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad15hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad18hemmahos_storytelling_lifestyle_barnfoto_helsingborg_barnfotograf_angelholm_skane_hasselblad17—————————-
Vad gör ni när ni är själva?
Hoppar i sängen, äter massor av glass, bygger med klossar, tar en promenad eller kanske något helt annat?
Eller har du precis blivit förälder och kan inte få nog av att titta på ditt lilla knyte som ligger och sover? Eller du jagar din 1-åring som är på väg upp för trappan för trettioelfte gången idag?

”Enjoy the little things in life because one day you’ll look back and realize they were the big things” ?
—————————-

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse