menuclose

Barnfotografering bland körsbärsblommor i Helsingborg

Jag älskar verkligen all blomning på våren och framförallt när de japanska körsbärsträden blommar. Mycket för att jag gillar rosa, men även för att det är ett tecken på att sommaren och värmen äntligen (förhoppningsvis) är på ingång.

Dessa bilderna är tagna i Furutorpsparken i Helsingborg. Framför kameran står Theo och Michelle. Jag och Michelle känner varandra sedan flera år tillbaka. Det började med att hon gick på en fotokurs hos mig (när lille Theo fortfarande låg i magen) och sedan hamnade vi på samma skolfotoföretag och blev istället kollegor.
Inför denna fotograferingen hade jag haft henne i åtanke, och bilderna som jag föreställde mig i huvudet innan överträffades med hästlängder (trots att Theo var mycket mer intresserad av lekplatsen längre bort i parken…haha).

Och så får jag ju passa på att lyfta fram det fina budskapet som Theo flaggar om på sin tröja “Happiness is a way of living“, för visst är det så?

Kärleken mellan mamma och barn lyser igenom i alla bilderna och jag hoppas att du också ska hitta någon favorit. Lämna gärna en kommentar längre ner i inlägget, då blir både jag, Michelle och Theo glada ?.

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse