menuclose

Barnfotografering – både studio och utomhus

Precis utanför studion i Kattarp (mellan Ängelholm och Helsingborg) så finns det en stor äng som är en jättefin fotomiljö. Kanske framförallt under vår och höst när det är för kallt att ha en hel fotografering utomhus så kan man välja att dela upp det och ta några studiobilder och några utomhusbilder.

Nu var det inte jättekallt i början av maj när jag fotade Frances och hennas mamma och pappa men det blev ändå ett gäng med bilder utomhus. I det mjuka eftermiddagsljuset blev det superfint. Jag älskar verkligen översta bilden här nedan. Det är så jag vill fota barn – naturliga, i sin egen värld, med vind i håret och i ögonblicket ?.

barnfotograf_skane_helsingborg_angelholm_malmo_studio_utomhus_ang_fotograflottajohansson_naturligt.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse