menuclose

Drop-in fotografering – Roslunda Öppna Förskola

I flera år har jag erbjudit gratis drop-in fotografering på Roslunda Öppna Förskola i Ängelholm. Det har varit barnfotografering med allt från riktiga småttingar upp till 5-6 år. Tanken har varit att erbjuda lite ”roligare” skolfoto, med personlighet och känsla. En del rekvisita har funnits på plats för att få barnen att agera och för att få mer variation i bilderna.

Vid denna fotograferingen så hade jag med mig en helt ny bakgrund (hade inte ens provat den i studion hemma), som ju kunde falla ut lite hur som helst. Men gud så snyggt det blev! Detta har sedan kommit att bli en av mina favoritbakgrunder trots den aningen skrikiga grön-turkosa färgen. I studion finns dessutom samma typ av bakgrund i både rosa och svart/grått också.

Här nere finns bilder från en av familjerna som kom och fotade sig.

P.S. Vill du att jag kommer till din öppna förskola och kör drop-in fotografering också? Kontakta mig så berättar jag mer.

barnfotografering_angelholm_skane_oppenforskola_skolfoto_annorlunda_syskonfoto_fotograflottajohansson_helsingborg_malmo.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse