menuclose

Bröllop Helsingborg – Linneaträdgården

Ja, det var tur att vi bokade in bröllopsfotografering inne på Linneaträdgården i Helsingborg för under tiden så regnade det en hel del. Mellan regnskurarna så blev det dock en del bilder utomhus också. Oturligt nog så hade Ann-Sofie skadat foten precis innan bröllopet och hade den i ett stort paket – det är då det är utmärkt med en bröllopsklänning att gömma den under. Med stöd från maken Joakim så gick det bra att stå upp kortare stunder och man kan inte ana något med foten, eller hur?

Växthus är ju drömmen för fotografer. Det skyddar mot både regn och till viss del också stark sol men ger ändå ett fantastiskt ljus. Växthusen på Linneaträdgården är superfina och murgrönan på pelarna ramar in det så fint, verkligen en trevlig miljö – både för bröllop eller bara en lunch en helt vanlig dag. Väl värt ett besök.

brollopsfotograf_skane_helsingborg_linneatradgarden_fotograflottajohansson.jpg
brollopsfotograf_helsingborg_skane_linneatradgarden_fotograflottajohansson.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse