menuclose

Judiskt bröllop – Örenäs slott

Jag fick äran att hänga med Adam och Nicole under hela deras bröllopsdag, och vilken dag det var! Det var ett judiskt bröllop med en del traditioner som jag inte var bekant med, men som absolut var spännande att lära mig mer om. Men framförallt så var det ju världens fest med sång, dans, musik och skojigheter – verkligen högt i tak.

Både ceremoni och vigsel var på fina Örenäs Slott (i Glumslöv i Skåne). Jag har varit där några gånger och fotat bröllop och som bröllopsfotograf är det ett ställe som står högt på önskelistan med många fina miljöer i närheten och stora fönster in i festlokalen.

Porträtten är tagna vid Glumslövs Backar, som ligger bara några minuters bilfärd från slottet. Tyvärr så regnade det förhållandevis mycket under porträtten så det blev en snabb visit där, men jag älskar den dova och lite mörka känslan i bilderna som det blev p.g.a. vädret.

Mazel Tov!
/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf Skåne – Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse