menuclose

Studiofotografering – Axel 4 månader

Bara för att det är en studiofotografering så behöver det inte vara mot vit bakgrund. Det finns flera olika att välja mellan, med mer eller mindre mönster och färger. Själv så tycker jag att är det en barnfotografering av lite mindre barn, mellan 3-10 månader, så passar det extra bra om det inte är vitt.

Axel 4 månader valde (eller egentligen så var det väl mest mamma som valde) den blå-vit randiga träpanelen, en av mina personliga favoriter. Brukar bli väldigt fint på bild. Det blev även några få bilder mot den svart-gråa bakgrunden innan tålamodet var slut hos lille Axel :-).

Fotografering runt 4 månader passar bra för ”klassiska” babybilder. Ditt barn är antagligen förhållandevis stark i nacken och fixar att ligga på magen och hålla upp huvudet själv. Kanske det även går att sitta i en balja, låda eller liknande med stöd. Dessutom brukar det bli superfint med nakenbilder i denna åldern.

P.S. Många av kläderna som Axel har på sig kommer från Lilla Liv, väl värt ett besök.

barnfotograf_helsingborg_skane_malmo_angelholm_barnfotografering_baby_4manader_bastaalder_studio_fotograflottajohansson.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse