menuclose

Kärleksfotografering på vintern – Jannie & Philip

Tror ni att det blir någon snö i Skåne denna säsongen?
I januari 2016 var det i alla fall snö och rejält kallt under kärleksfotograferingen med Jannie och Philip.

Jag har en förkärlek för björkskogar, tycker de svart-vita stammarna är så fina. Denna skog, eller större dunge är nog mer rätt ord, finns utanför Höganäs. Här träffade jag paret en sen eftermiddag, precis när solen höll på att gå ner och skapade ett superfint gul-orange mjukt ljus. Det var ett tacksamt par att fota, upp över öronen förälskade i varandra och att det var så kallt att man behövde kramas och pussas mycket gjorde ju inget.
(Björkskog var också platsen när jag fotade Kids of Skåne i mars 2014, se bilderna här).

Även fast det är idealiska förhållanden när det är snö, solnedgång och frost så funkar det alldeles utmräkt att göra en vinterfotografering även när det inte är så. Det kan bli fantastiskt fint med avskalade miljöer. Jag berättar gärna mer, kontakta mig om du är nyfiken.

P.S. Jannie och Philip passade även på att gifta sig under 2016. Det var superduktiga fotografen Loke Roos som fotade deras bröllop. Se bilderna från bröllopet här.

vinterfotografering_fotograflottajohansson_skane_hoganas_angelholm_helsingborg_parfotografering_karleksfotografering_bjorkskog.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Fotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse