menuclose

Barnfotografering med sockersöt 1-åring

Gladare liten tjej får man leta efter, och att detta underbara humöret var under hennes 1-årsfotografering var ju perfekt tajmat. Med spontana skratt som bubblade upp ända från tårna så fick Nevina mig att smälta. Tålamod brukar kanske inte vara någon speciellt vanlig egenskap hos barn men denna damen orkade med ett par ombyten (och några nakenbilder däremellan) och massor av olika rekvisita.

De ljusa kläderna utan så mycket mönster eller stora tryck passar väldigt bra vid en fotografering, både såhär inne i studio och vid fotograferingar utomhus. Läs gärna med på sidan om barnfotografering om mer tips inför din fotografering.

barnfoto_1arsfoto_skane_helsingborg_angelholm_malmo_studio_fotograflottajohansson_barnfotograf.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Fotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm, Malmö

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse