menuclose

Bröllop – Arild, Strand Hotell, Arilds Kapell

”Åhh, vad jag vill gifta mig med dig!”
Det var så bruden sa till sin blivande man när de träffades för första gången på bröllopsdagen för att ta sina first-look-bilder vid den fina busskuren i Arild i Skåne. Och det är väl precis så det ska kännas, ett bubbel av längtan att gifta sig när man ser sin älskling.

Arild är ett litet fiskesamhälle i Höganäs kommun i Skåne. En fantastiskt vacker liten by. Jag har många fotograferingar här, både bröllops- och barnfotograferingar. Det är ett personligt favoritställe p.g.a. de olika miljöerna som ligger inom ett litet område och brukar resultera i god variation i bilderna.
Och vet ni? Nyligen så utsåg den amerikanska tidningen Travel & Leisure Arild till en av Europas finaste byar, inte illa va!? Läs hela listan här.

Vigseln var i det lilla kapellet mitt i Arild. Porträtten är tagna runt om i Arild och festen (samt förberedelser) hölls på Strand Arild.

Skånsk flagga och skylt strand hotell i arild
Örhängen inför bröllop på rustikt träbordDetaljbild på skor och väska för bröllop. Frberedelser inför bröllop, bruden sminkar sigFörberedelser inför bröllop, bruden skrattar med sin tärnaBröllopsfotografering i Arild framför busskurBröllopsfotografering i svart-vitt vid havet i arildBröllopsfotografering av bukett. Bröllopsfotografering när brudgum pussar brud på kinden i Arild i SkåneKonstnärlig bröllopsfoto i svartvitt när paret håller varandra i handBröllopsfotografering i Arild på stenstrandBröllopsfotografering i Arild på stenstrandBröllopsfotografering i Arild på stenstrand

/Fotograf Lotta Johansson
Bröllopsfotograf i Skåne – Arild, Helsingborg, Malmö, Österlen

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse