menuclose

Workshop på Gotland

Jag har velat åka till Gotland i flera år, men aldrig kommit till skott. Så när jag fick frågan att följa med som assistent på Fotoakademien (Gabriella Soutine / Soutine Photography) och Golden Hour Courses (Emelie Ohlson / Love by Emelie) workshop där i förra veckan så var jag inte sen med att tacka ja. Och wow, vilken upplevelse!

Det var ett fullt schema med massor av kul! Och vilket fint gäng som var med, 12 st underbara deltagare som gjorde upplevelsen ännu mer fantastisk :-D. Inriktningen var på barn- och bröllopsfoto samt marknadsföring.

Jag tog massor av behind-the-scenes-bilder som finns att se här nere för er som är nyfikna på hur en workshop går till.

Tusen tack till er, fina Gotlands-gänget, jag saknar er!

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf och bröllopsfotograf – Gotland

1 Kommentera
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

Kontakt

Mail: lotta@studiokontrast.se
Telefon: 0768 - 300 239

Senaste från instagram

Adress

Telegatan 10, 25470 Kattarp
Öppet enligt överenskommelse