menuclose

Alla hjärtans dag-presenterna som får din älskling att tappa hakan

1. Extra kärleksfulla strumpor

Har du alltid också lite panik när det är dags att hitta en present till någon du håller kär? Framförallt när det ska vara lite sådär överraskande och det inte finns någon önskelista att spana på (som Alla hjärtans dag till exempel)? Listan här nere innehåller garanterat några grymma presenttips.

Strumpor… really?! Ja, nu menar jag ju inte ett 10-pack vita tubsockor från närmaste sportbutik utan med kärlek och tanke bakom såklart. Vill slå ett extra slag för Lillster som är ett svenskt eco-friendly (extra kärlek på det!) barnmärke. Kolla här, dessutom matchande strumpor för dig och din lilla mini-människa…woop, woop!

Bild från Lillster.

2. Blommor

Jag tokälskar ju blommor! Det är ju en riktig klassiker, men vem blir inte glad av en bukett på kärlekens dag? Min absoluta favorit är pioner, men det är ju lite off-season. Rosor eller tulpaner står också högt på önskelistan.

Under en mjölbads- eller smash the cake-fotografering hos mig så ingår alltid levande blommor. Detta i samarbete med Kullafloristen som alltid gör ett toppenjobb!


3. Choklad

Egentligen så behövs väl inga ord… eller? Tipsar om Chocolatte i Helsingborg.  De har dessutom pralinprovning som man kan boka :-).

Bild från Chocolatte.

4. Jätteballong!

Till sommaren fyller jag 30 år och ska självklart maxa med ballonger, vem har sagt att man bara för ha det på barnkalas…haha.

I somras fotade jag en fin familj i solnedgången i Helsingborg med en XL-ballong (som verkligen var XL!).
Denna finns att hitta på festligheter.se, som dessutom har ett stort kärleks-utbud inför alla hjärtans dag.


5. Kort som ”poppar”

Detta har dykt upp i mitt Instagram-flöde några gånger och jag skrattar högt varenda gång. Det är alltså ett kort som när man öppnar ”poppar upp” en kub med foton och konfetti (KONFETTI!!). Spana in skojiga öppningar här och beställ ditt eget kort på Boomf. 

Bild från Boomf.

6. Alla hjärtans dag-fotografering

Föreställ dig din lilla goding med en pilbåge med hjärtpilar, levande blommor eller pussmärken – gulligt, eller hur?

Den 18 februari har du möjlighet att boka in en fotografering med extra kärleksfullt tema, läs mer om det här.

Och du, det går utmärkt att ge bort ett presentkort på fotograferingen, hör av dig via formuläret längst ner på denna sidan så löser vi det.


/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Ängelholm

0 Kommentarer
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *

  Kontakt

  Mail: lotta@studiokontrast.se
  Telefon: 0768 - 300 239

  Senaste från instagram

  Adress

  Telegatan 10, 25470 Kattarp
  Öppet enligt överenskommelse