Att bara visa de bästa bilderna från barnfotograferingar

Visst kan nästan vem som helst lyckas med en riktigt bra bild. När allt stämmer med plats, ljus, tid, glada barn o.s.v. Men att alltid kunna leverera bra bilder, det är där som skillnaden blir mellan en proffsfotograf och någon som lyckas någon gång ibland.

Det blir ju rättså naturligt att jag som fotograf visar mina bästa bilder på hemsida och sociala medier. Bilderna som jag personligen tycker bäst om. Men det är såååå många bilder som jag aldrig visar. Och det beror egentligen inte på att de är dåliga, de kanske bara är lite mindre favoriter än de andra från samma fotografering.

Av den anledningen tänkte jag här dela med mig av ett helt galleri från en mjölkbadsfotografering. Vanligtvis från en studiofotografering (oavsett om det är en “vanlig” barnfotografering eller med tema såsom mjölkbad eller Smash the Cake) så brukar antalet landa på runt 25 bilder och är det en familjefotografering utomhus blir det ofta några fler, runt 30-35 st.


Om just denna fotografering

Detta är en barnfotografering som jag gjorde i höstas och samtidigt så spelade det även in en webbkurs (främst för fotografer) i just mjölkbadsfotografering.

Vanligtvis har jag oftast lite mer pastellfärger i mina bilder men denna gången ville jag ha med mer färg. Ett riktigt bra beslut och tyckte att detta blev superfint!

Sen att 7 månader gamla Luna var frekkin’ amazing i sin modellroll gjorde ju inte saken sämre. Hon verkade väldigt nöjd med tillvaron och älskade badet som fotograferingen avslutades med.


Intresserad av en bebisfotografering med mjölkbad?

Denna fotografering är perfekt för barn som kan sitta stadigt själva men inte går än, alltså runt 7-8 månader. Vi börjar med att ta vanliga bebisporträtt och avslutar med bad i balja.

Psst! Nu under sommaren så går det jättebra att göra denna fotografering utomhus. Kontakta mig så berättar jag mer.


/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Kattarp, Helsingborg/Ängelholm

no comments
Kommentar

Din email äraldrig publicerad eller delad. Obligatoriska fält är markerade *