Alla hjärtans dag-fotografering

Visst har du någon mini-människa som du älskar så mycket att det gör ont?

Vill du påminnas av den kärleken varje dag för resten av livet? 
Svarade du "ja" på frågorna? Då är detta något för dig. 

Tänk dig din lilla älskling fylld med pussmärken från dig eller iklädd urgulliga änglavingar. Detta tillsammans med en kärleks-pilbåge och hjärtballonger och det kommer bli bilder att älska för alltid! 


Information

När:
Den 18 februari 2019 mellan kl. 9.00-16.00 

Var:
I studion i Kattarp (mellan Ängelholm och Helsingborg) där det denna dagen kommer vara förberett med lite extra kärleksfull rekvisita. 

Hur:
Vi fotograferar ditt/dina barn under 20 minuter på ett lekfullt och busigt sätt. 1-2 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka till studion för en bildvisning där ni väljer vilka bilder som ni älskar mest!

Vem:
Erbjudandet gäller för barn från 3 månader och uppåt.  

Bokning:
Fyll i bokningsformuläret längst ner på denna sidan. Observera att platserna är begränsade och det är först när du har fått bekräftelse via mail som din bokning är giltig. 

Studion

Den stora fotostudion ligger i Kattarp, mitt emellan Ängelholm och Helsingborg med gott om parkeringsmöjligheter utanför. 

I det f.d. församlingshemmet finns nu studio som är speciellt anpassad för barnfotografering med flera olika bakgunder och charmig rekvisita i form av vacka trälådor, korgar, små bänkar m.m.

Under din fotografering finns också ett mindre utbud av kläder och accesoarer att låna som blir lite extra bra på bild. 

Det är också hit som du kommer på ditt bildvisningsmöte ca 1-2 vekor efter fotograferingen för att välja ut dina favoritbilder. 

Sagt om Lotta

"Är helnöjd med de underbara bilderna av barnen. De tyckte det var fantastiskt roligt.
Bilderna lyser av glädje.
Jag skulle vilja beställa varenda en och tapetsera hela huset med dina kort!"

- Marie Nilsson

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill ha en hel upplevelse kring fotograferingen och få superb service hela vägen från första kontakt till leverans. 

- Ni gillar genuina bilder på ditt barn där bus och lek leder fram till naturliga och avslappnade bilder. 

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Boka

Längst ner på denna sidan fyller du i en bokningsförfrågan. Jag svarar dig inom 24 timmar med förslag på tid för din fotografering. 

Självklart får du all nödvändig information så att det inte ska vara några frågeteken kring din foto-upplevelse. 

I samband med bokning betalas en bokningsfaktura på 995 kr för att garantera er tid. 

Fotograferingen

Fotograferingen sker i studion i Kattarp mellan Ängelholm och Helsingborg. Denna dagen är det förberett med lite extra kärleksfull rekvisita. 

Oavsett om ditt barn är en tuffing eller blygis så möter jag honom eller henne på deras nivå. Fotograferingen är lättsam och rolig och är hela tiden fokuserad på en trygg upplevelse för både ditt barn och dig som förälder. 

Efter fotograferingen

Ca 1-2 veckor efter er fotografering så är ni välkomna tillbaka till studion för ett bildvisningsmöte. Då får ni se ett vackert bildspel som jag har skapat av era bilder och ni lägger er beställning.

Jag erbjuder några av de bästa produkterna som finns på marknaden, skapade för att vara lika fina i generationer. Beroende på vad du beställer så finns det att hämta efter 1-4 veckor. 

Vad ska barnen ha på sig? 

Vid denna fotografering så passar det extra bra med en neutral bas och sedan komplettera med någon detalj i rött eller rosa, kanske ett hårband, slips/fluga, hängslen o.s.v. 

Mindre barn blir för övrigt supersöta med bar överkropp. Kjol och hårband eller jeans med hängslen och bar överkropp är en given vinnare på bild!

I studion finns en del del lånekläder och acessoarer och speciellt till denna alla hjärtans dag-fotografering så kommer det att finnas änglavingar, ballonger, pilbåge med hjärtpilar m.m.

Mer info om klädval fås i samband med bokning. 
Ta gärna en titt på några tips på kläder som passar bra genom att klicka här...

"Vanliga bilder?"

Självklart bestämmer du själv hur mycket av rekvisitan du vill använda. Det går jättebra att ta mer klassiska bilder under denna fotografering och så avslutar vi i sådana fall med pussmärken och kärleks-rekvisita. 

Alla hjärtans dag - fotografering

OBS! Denna fotografering erbjuds endast den 18 februari 2019

- Fotografering 20 minuter
- 2 st digitala bilder
- Möjlighet att göra extra beställning från ett urval på 10-15 bilder 

Detta ingår: Förberedelser inför fotograferingen, utlåning av kläder och accesoarer samt bildvisning efter fotograferingen med guidning/service om era val. 

995 kr

Exklusiva produkter

Välj till de produkter som passar dig bäst, eller extra digitala bilder från din fotografering. Här är några exempel på vad som finns i sortimentet. 

Fotoblock

En tidlös och avskalad produkt. Dina foton på träblock redo att sättas upp på väggen direkt.

Enskilda block fr. 350 kr
Serier/kollage fr. 1600 kr

Digitala filer

Vill du ha möjlighet att framkalla dina egna bilder? Då är det högupplösta digitala bilder du ska ha. De levereras på fint USB-minne. 

Fr. 3500 kr (för ett 5-pack)

Linnebox

Åhh, detta är en så fantastiskt fin produkt! 10 st av dina favoritbilder i storleken 15x20 cm vackert samlade i en linnebox (finns i 3 olika färger). Fotona är monterade på kartong och laminerade med ett fotolaminat för att hålla sig lika fina i generationer. 

3.600 kr

Ge bort en fotografering

Har du också idétorka på vad du ska ge din älskling i alla hjärtans dag-present

Det går alldeles utmärkt att ge bort denna fotografering. Att ge mamman eller pappan till dina barn en såhär fin upplevelse som dessutom resluterar i underbara bilder blir garanterat en uppskattad present. 

Fyll i formuläret här nedan och skriv i "Meddelande"-fältet att det ska vara ett presentkort. Detta presentkort kan skickas till dig på post eller hämtas på plats i studion i Kattarp. 

Bokning