Barnets första år

Från nyfödd till 1 år

"Den enda fotograferingen du kommer att ångra, är den som du aldrig bokade"
Att beskriva utvecklingen ditt barn gör sitt första år är närapå en omöjlig uppgift. Från ett pyttelitet knyte som i stort sett inte kan något alls, till en liten människa som lär sig nya saker varje dag.
Fotografera din guldklimp vid de stora milstolparna första året i livet; nyfödd, ca 7 månader och 1 år. Det blir ett fantastiskt minne både till dig som föräldrer och en fin gåva till ditt barn när han eller hon växer upp. 

3 fotograferingar det första året

Nyfödd

Nyföddfotografering görs mellan att barnet är 5-15 dagar. Detta är en lugn fotografering med full fokus på trygghet och säkerhet för ditt barn. 

Under fotograferingen poserar jag din bebis i vackra, gosiga och ihopkrupna nyföddpositioner för att skapa bilder för att minnas denna allra första tid i livet. 

Bebis

Bebisfotograferingen görs bäst mellan att ditt barn är 6-9 månader. När hen kan sitta själv utan stöd är det perfekt för att få varierande och underbara bilder. 

Utöver de klassiska bebisporträtten så avslutar vi fotograferingen med ett busigt mjölkbad. Rekvisita i form av vackra blommor och en huvudkrans inår i fotopaketet. 

Barn

1-årsfotograferingen är den sista fotograferingen i ditt Barnets första år-paket. Nu knyts säcken ihop. Fotograferingen görs mellan att barnet är 10-14 månader. 

När vi har fotat de vanliga 1-årsbilderna så avslutar vi med en cake-smash. Ditt barn får en tårta att utforska och kladda med, vilket leder till lekfulla och naturliga bilder. 

Priser

Nyfödd

- 2-3 h fotografering
- 1 st 30x40 cm fine-art förstoring

Bebisfotografering med mjölkbad

- Fotografering ca 1 timme 
- Levande blommor och huvudkrans
- 1 st 30x40 cm fine-art förstoring
- Bildspel med både rörlig video och stillbilder, ca 1-1,5 minut

1-årsfotografering med Smash the cake 

- Fotografering ca 1 timme 
- Levande blommor och huvudkrans
- Naked cake tårta
- 1 st 30x40 cm fine-art förstoring
- Bildspel med både rörlig video och stillbilder, ca 1-1,5 minut

Detta ingår alltid: Förberedelser inför fotograferingen, utlåning av kläder och accesoarer, fri ombokning vid sjukdom samt bildvisning efter fotograferingen med guidning/service om era val. 

6.900 kr

Ordinarie pris: 8.685 kr (vid köp av fotograferingarna/produkterna separat)

Priset gäller vid bokning av alla 3 fotograferingarna under ditt barns första år. 

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val. I paketet ingår fotoblock (se bild 2) och det finns även möjlighet för dig att komplettera med andra produtker. 

Bokningsförfrågan

Skicka!