Bebisfotografering med mjölkbad

Har du en fantastisk liten minimänniska hemma?

Jag älskar barn och är specialiserad på att fota dem. Med över tusen barnfotograferingar i bagaget så är ni i trygga händer.  

En bebisfotografering är bäst att göra när din bebis är mellan 6-9 månader. Då sitter hen ofta själv utan stöd vilket leder till varierande bilder som blir till minnen för livet. 

Kombinera dessutom dina klassiska bebisporträtt med en busig avslutning med mjölkbad. Det är en rolig upplevelse för både dig som föräldrer men även för ditt barn som får plaska och samtidigt skapa naturliga och äkta ögonblick på bild. 

Sagt om Lotta

"Mjölkbadsfotograferingen var väldigt rolig! Det blev lite blötare än vi förväntade oss då sonen plaskade mycket, men detta löste Lotta snabbt. Studion är otroligt mysig med fantastiska inredningsdetaljer och Lotta är en skicklig fotograf som är otroligt noggrann och väldigt trygg i sin yrkesroll."

- Josefin

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån i studio samt lite äldre barn (mellan 3-7 år) utomhus.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill har en lekfull fotografering som leder till naturliga och avslappnade bilder

- Ni vill ha busiga och naturliga bilder där det syns att ert barn har roligt - på riktigt!

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Se tidigare fotograferingar

Sagt om Lotta

"Vi är väldigt nöjda med fotograferingen av vår gosse! Fick bra med information innan, under och efter fotograferingen. Stort tålamod med busiga barn! Vi har fått se en sneakpeek och bilderna ser fantastiska ut!"

- Lina

Film + Foto = superduperfint!

Under din fotografering så filmas även rörliga klipp. Dessa sätts sedan ihop med stillbilderna i ett vackert bildspel. I fotopaketet så ingår denna film som är på ca 1-1,5 minut!

Sagt om Lotta

"Lotta är en proffsig och avslappnad fotograf som lockade fram både glimt i ögat och skratt hos min dotter under fotograferingen. Dessa lykades hon fånga perfekt i bilderna. Väldigt nöjda med hela upplevelsen!"

- Ameli

Priser – Bebisfotografering med mjölkbad

Fotografering

- Fotografering ca 1 timme
- Levande blommor och huvudkrans
- Bildspel med både rörliga klipp och foton
- Utlåning av kläder och accesoarer
- Bildvisning 1-2 veckor efter fotograferingen

1.495 kr

Produkter och/eller digitala bilder köpes separat.

Smash the Cake?

Närmar sig ditt barn 1 år?
Då kanske en Smash the Cake-fotografering passar er bättre. 

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val.

Bokningsförfrågan

Skicka!