Nyföddfotografering i en trygg och lugn miljö

En nyföddfotografering är avslappnad och trygg. Hos Fotograf Lotta Johansson ligger fokus på att ha gott om tid till allt runtom fotograferingen så att det hela blir en rolig upplevelse.
Detta leder till att din bebis kan slappna av och möjlighet till fantastiska och vackra bilder att njuta av i många generationer. 

Sagt om Lotta

"Proffsig och så fin med vår lilla tjej som bara var en vecka gammal. Tog den tid som behövdes, trevlig, mycket fin rekvisita till bilderna och fantastiskt resultat! Vi är så himla nöjda och kan varmt rekommendera Lotta."

- Christel

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill gosigt poserade nyföddbilder av er fina bebis

- Ni gillar naturliga och jordnära färger där ert lilla knyte kommer fram på bästa sätt

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är ytterst lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Studion

I Kattarps före detta församlingshem finns numera en stor och mysig studio som är anpassad för nyfödd- och barnfoto. Det finns gott om rekvisita och olika filtar att välja mellan. Under din designkonsultation (läs mer längre ner om denna) så bestämmer vi tillsammans vilka färger och eventuell rekvisita som ni önskar. 

Sagt om Lotta

"Grymt duktig och vilket tålamod med barn! Ser fram emot att se bilderna på vårt nytillskott i familjen"

- Martina

Sagt om Lotta

"WOW Lotta! Du har överträffat dig själv! Vår lilla Elsa var en väldigt efterlängtad liten flicka och vi är så glada över att ha dessa bilder från hennes allra första tid i livet som aldrig kommer igen. Med bilderna kan vi påminnas om hennes mjuka bebishud och goset i hennes nacke varje dag, för resten av livet! Tack, tack, tack!!"

- Sara

Priser – nyfödd

Fotografering

- Fotografering ca 2-3 timmar 
- Utlåning av kläder/accesoarer och rekvisita
- Bildvisning 1-2 veckor efter fotograferingen  

1.495 kr

Barnets första år

3 fotograferingar under ditt barns första år

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val.

Bokningsförfrågan

Skicka!