Lekfull bebis- och barnfotografering i studio i Helsingborg

Tycker dina barn om att leka? Då har du kommit rätt!

Jag älskar barn och är specialiserad på att fota dem. Med över tusen barnfotograferingar i bagaget så är ni i trygga händer.  

En barnfotografering ska vara en rolig upplevelse för barnen och något som du som förälder känner dig trygg med.  Glöm stela leenden och positioner, ditt barn får vra precis som hen er och fångas på bild i leken.  

Studiofotografering är bäst för mindre barn, innan de har börjat gå själva (då brukar det vara svårare att vara stilla på "rätt" ställe).   

Har du barn som är äldre än 18 månader?

I sådana fall är en utomhusfotografering rätt för dig! 

Sagt om Lotta

"En väldigt duktig fotograf, proffsig, trevligt bemötande och väldigt bra hand med småbarn. Vi är supernöjda med bilderna på vår lilla dotter, superfina! Kan varmt rekommendera Lotta."

- Jennie & Melvin

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån i studio samt lite äldre barn (mellan 3-7 år) utomhus.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill har en lekfull fotografering som leder till naturliga och avslappnade bilder

- Ni gillar klassiska studiofoto med en modern touch

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Se tidigare fotograferingar

Sagt om Lotta

"Våra tvillingtjejer är väldigt blyga inför nya människor men Lotta var lugn i sitt sätt och tog sig an barnen i väldigt lugnt tempo. Detta gjorde att dem litade på henne och vi fick såååå fina bilder! Verkligen nöjd med fotograferingen och bilderna, tack!"

- Cecilia & Anders

Sagt om Lotta

"Men alltså Lotta!! Så fina bilder, jag är om möjligt ännu mer förälskade i min lilla älskling. Tack för ett fantastiskt jobb och bilder som kommer påminna mig om min lilla bebis för resten av livet."

- Nicole

Priser – barn studio

Fotografering

- Fotografering ca 1-1,5 timme
- Utlåning av kläder/accesoarer och rekvisita
- Bildvisning 1-2 veckor efter fotograferingen  

Produkter och/eller digitala bilder köpes separat.

900 kr

Utomhusfotografering?

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val.

Bokningsförfrågan

Skicka!