Lekfull och avslappnad barnfotografering i Skåne

Tycker dina barn om att leka? Då har du kommit rätt!

Jag älskar barn och är specialiserad på att fota dem. Med över tusen barnfotograferingar i bagaget så är ni i trygga händer.  

En barn- eller familjefotografering ska vara en rolig upplevelse. Både för barnen och er vuxna. Glöm stela leenden och positioner, du och dina barn får busa och leka för att få fram naturliga och avslappnade bilder. 

Med lite större barn är det perfekt att göra en fotografering utomhus då de har större möligheter att röra sig fritt. I Skåne finns massor av smultronställen och jag hjälper er gärna att hitta en plats som passar just er familj bäst.  

Sagt om Lotta

"En väldigt duktig fotograf, proffsig, trevligt bemötande och väldigt bra hand med småbarn. Vi är supernöjda med bilderna på vår lilla dotter, superfina! Kan varmt rekommendera Lotta."

- Jennie & Melvin

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån i studio samt lite äldre barn (mellan 3-7 år) utomhus.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill har en lekfull fotografering som leder till naturliga och avslappnade bilder

- Ni gillar att busa med era barn och är redo för en rolig upplevelse

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Se tidigare fotograferingar

Sagt om Lotta

"Med våra 2 vilda pojkar var vi lite oroliga innan att det inte skulle bli några bra bilder men herrejösses så fel vi hade! Fotograferingen var lättsam och Lotta gav dem små uppgifter/lekar under fotograferingen som de tyckte var jättekul. Bilderna när de skrattar från öra till öra är något av de finaste vi har."

- Maria och Christoffer

Sagt om Lotta

"Är såååå nöjd med de underbara bilderna av mig och barnen på stranden! Barnen tyckte det var fantastiskt roligt. Bilderna lyser av glädje. Nu vill jag beställa varenda en och tapetsera hela huset...haha"

- Marie

Priser – barn och familj

Fotografering

- Fotografering ca 1-1,5 timme
- Utlåning av kläder/accesoarer och rekvisita
- Bildvisning 1-2 veckor efter fotograferingen  

Produkter och/eller digitala bilder köpes separat.

900 kr

Studiofotografering?

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val.

Bokningsförfrågan

Skicka!