1-årsfotografering med Smash the Cake

Har du en fantastisk liten 1-åring (snart) hemma?

Jag älskar barn och är specialiserad på att fota dem. Med över tusen barnfotograferingar i bagaget så är ni i trygga händer.  

En 1-årsfotografering kan göras när ditt barn är 10-14 månader. Då kan de allra flesta barn stå med stöd, eller kanske helt själva. Flera har också knäckt koden med att gå och har en härlig personlighet som kommer fram.  

Kombinera dessutom dina klassiska 1-årsporträtt med en busig avslutning med tårta. Det är en rolig upplevelse för både dig som föräldrer men även för ditt barn som får undersöka, smaka och kladda samtidigt som naturliga och äkta ögonblick fångas på bild. 

Sagt om Lotta

”Lotta gjorde fotograferingen av vår 1-åring till en härlig upplevelse. Det märktes att hon är specialiserad på barnfotografering då allt skedde på barnets villkor.”

- Emelie Hagelin

Om Lotta

Barnkär båda-fötterna-på-jorden-person som sjunger högt i bilen. Är tokglad och löjligt positiv. Blomälskande resefantast, älskar att skriva listor, drömmer om äventyr, har kattbjörn som favoritdjur och är en riktig nattuggla. 

Utbildad inom nyfödd- och barnfoto och har drivit eget företag som fotograf på heltid sedan 2011. I bagaget finns hundratals fotograferingar. Numera specialiserad på att fota barn mellan 5 dagar - 15 mån i studio samt lite äldre barn (mellan 3-7 år) utomhus.

Jag kommer att passa er extra bra om:

- Ni vill har en lekfull fotografering som leder till naturliga och avslappnade bilder

- Ni vill ha busiga och naturliga bilder där det syns att ert barn har roligt - på riktigt!

- Ni vill ha en glad och tillmötesgående fotograf som är lyhörd för era önskemål innan, under och efter fotograferingen

Se tidigare fotograferingar

Sagt om Lotta

"Lotta upplevs som oerhört professionell från första kontakt till genomfört fotouppdrag. Vi fick detaljerad information om hur allt skulle gå till. 

Väl på plats var allt fint förberett med blomdekor och snygg tårta. Cred till hennes tålamod då vår dotter inte ville sitta still i särskilt många sekunder." 

- Jessica Flink

Film + Foto = superduperfint!

Under din fotografering så filmas även rörliga klipp. Dessa sätts sedan ihop med stillbilderna i ett vackert bildspel. I fotopaketet så ingår denna film som är på ca 1,5 minut!

Sagt om Lotta

"Otroligt vackra bilder som Lotta konstnärligt har fångat på min lilla familj. Lotta tog vackra foton på min graviditet och även fotograferat min sons 1-årsfirande men en lyckad Smash the cake. 

Lotta är professionell och varm i sitt bemötande och dessutom arbetade hon snabbt och lekfullt med min son under fotograferingen så att han inte hann tröttna."

- Sara Larsson

Priser – 1-årsfotografering med Smash the Cake

Fotografering

- Fotografering ca 1 timme
- Levande blommor och huvudkrans
- Bildspel med både rörliga klipp och foton
- Utlåning av kläder och accesoarer
- Bildvisning 1-2 veckor efter fotograferingen

1.495 kr

Produkter och/eller digitala bilder köpes separat.

Vanlig 1-årsfotografering?

Är inte tårtkalas något för dig (eller ditt barn)?
Då är det en vanlig barnfotografering du ska boka. 

Exklusiva produkter

I den egna printstudion på plats i Kattarp så görs de allra flesta produkter som erbjuds hos Fotograf Lotta Johansson. I sortimentet finns både vackra fine-art printar på några av de bästa papperna som finns på marknaden, fotoblock som är foton på träplattor, canvas, trä- och linneboxar m.m.

Det är viktigt att dina bilder inte bara stannar på en hårddisk eller i mobilen, utan jag vill att du ska ha en högkvalitativa produkter att se varje dag i massor av år framöver. Under din bildvisning så guidar jag dig genom dina val.

Bokningsförfrågan

Skicka!