Du visar för närvarande Barnfotografering bland körsbärsblommor i Helsingborg

Barnfotografering bland körsbärsblommor i Helsingborg

Jag älskar verkligen all blomning på våren och framförallt när de japanska körsbärsträden blommar. Mycket för att jag gillar rosa, men även för att det är ett tecken på att sommaren och värmen äntligen (förhoppningsvis) är på ingång.

Dessa bilderna är tagna i Furutorpsparken i Helsingborg. Framför kameran står Theo och Michelle. Jag och Michelle känner varandra sedan flera år tillbaka. Det började med att hon gick på en fotokurs hos mig (när lille Theo fortfarande låg i magen) och sedan hamnade vi på samma skolfotoföretag och blev istället kollegor.
Inför denna fotograferingen hade jag haft henne i åtanke, och bilderna som jag föreställde mig i huvudet innan överträffades med hästlängder (trots att Theo var mycket mer intresserad av lekplatsen längre bort i parken…haha).

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Helsingborg, Malmö, Ängelholm