Vilken barnfotografering ska vi välja? 

I utbudet så finns några olika typer av fotograferingar som passar olika åldrar och önskemål olika bra. Vilken väljer du? 

Barn/familj utomhus

Perfekt för lite äldre barn som har svårt att vara stilla i studion. Vid en utomhusfotografering får de fria ytor att springa och busa på. Dessutom brukar du som förälder vara mer avslappnad utomhus än i studio vilket resulterar i finfina familjebilder. Jag har massor av smultronsällen i NV-Skåne, både vid havet, skogen, ängar m.m.

fr. 900 kr

Barn/syskon i studio

Fotografering i studio passar bäst för barn mellan 3-18 månader, men går såklart bra även med äldre barn. Detta är en "vanlig" barnfotografering utan något speciellt tema och i studion finns flera olika bakgrunder och massvis med fin rekvisita som gör sig extra bra på bild. Önskar du syskon- eller familjebilder i studio är detta ett bra alternativ. 

fr. 900 kr

Nyfödd

Den allra första tiden med ditt nyfödda barn är ett omskakande kärlekskaos. Denna första tid när de är såååå små är över fort och just därför ska fotograferingen göras när bebisen är mellan 5-15 dagar. Barnet poseras för att efterlikna hur hen låg i magen. Glöm inte att boka en preliminärtid redan under graviditeten. 

1.495 kr

Lilla Jag

En minimalistisk, ljus och avskalad fotografering som sker i en ljust bäddad säng i studion. I stort sett helt utan någon rekvisita där din bebis verkligen hamnar i fullt fokus. Blir extra fint med bar överkropp så att den mjuka bebishuden syns på bild. Denna fotografering passar bäst barn mellan ca 3-10 månader. 

fr. 795 kr

Mjölkbad

Åhh, detta är en så rolig fotografering! Det passar för bebisar mellan ca 6-9 månader (som sitter själva utan stöd). Första delen av fotograferingen tar vi vanliga bebisporträtt för att sedan ta fram ett vackert mjölkbad med blommor i. Här får ditt barn leka och plaska så mycket hen vill. I fotograferingen ingår levande blommor och en matchande huvudkrans. 

1.495 kr

Smash the Cake

Ditt barn fyller 1 år, en milstolpe värd att fira! Att ta 1-årsporträtt har varit populärt i årtionden och också något som görs under första delen av denna fotograferingen. Under andra delen så får ditt barn en tårta att undersöka, smaka på och "smasha". Rekvisitan är enkel för att din älskling ska vara i fokus. Tårta, levande blommor och huvudkrans ingår. 

1.495 kr

Barnets första år

Utvekligen ditt barn gör under sitt första år är verkligen helt fantastisk! Från ett litet knyte som i stort sett inte kan något alls till att lära sig saker varje dag och forma en egen personligehet. Föreviga dessa milstolpar under 3 fotograferingar det första året; nyfödd, ca 7 månader och ca 1 år. Bokar du alla 3 fotograferingarna är det dessutom till ett förmånligt pris. 

6.900 kr

Bokningsförfrågan

Skicka!