Du visar för närvarande Barnfotografering på stranden

Barnfotografering på stranden

Med vind i håret (alltså som i typ storm), sand i skorna och med massor av kärlek så blev resultatet dessa härliga bilderna. Det är precis såhär jag vill fota barn. När allt inte är ”perfekt”. När jag hänger med i deras tempo, försöker i alla fall, och fångar ögonblicken som är speciellt för just dem.

Denna barnfotografering är från stranden i Ängelholm, Sibirien för att vara med exakt. Det är ett av mina favoritställen just för att där finns möjlighet till både strand, hav och skog inom gångavstånd och det går att få stor variation i bilderna. Och, som i det här fallet, när det var lite väl blåsigt nere på stranden så finns det skydd uppe i klitterna (eller ”dynerna” kanske är ett mer korrekt ord).

En utomhusfotografering passar egentligen bra till barn i alla åldrar men är lite extra bra för barn som har mycket spring i benen och har svårt att sitta stilla på samma ställe, som blir fallet vid en studiofotografering. Är du osäker på vilken typ av fotografering som är bäst för er? Kontakta mig så hjälper jag er på vägen.

barnfotograf_skane_angelholm_helsingborg_malmo_barnfotografering_utomhus_stranden_fotograflottajohansson_syskon.jpg

/Fotograf Lotta Johansson
Barnfotograf i Skåne – Ängelholm, Helsingborg, Malmö